VELIKI HOROSKOP DO 31. DECEMBRA: Poslednji dani ove godine za OVAJ ZNAK biće PAKLENO TEŠKI a jednom SREĆNIKU će se ostvariti VELIKA ŽELJA

VELIKI HOROSKOP DO 31. DECEMBRA: Poslednji dani ove godine za OVAJ ZNAK biće PAKLENO TEŠKI a jednom SREĆNIKU će se ostvariti VELIKA ŽELJA

26. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mestu.

 

Šta će vam doneti narednih sedam dana, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu koji donosi portal Astrolook.com. Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmeh, uz njega je sve lakše.

 

Ovan

Nalazite u dobroj formi i pripremljeni ste na niz poslovnih aktivnosti koje sprovodite u dogovoru sa proverenim timom saradnika i bliskih prijatelja. To što raspolažete sa preciznim informacijama biće vam od velike koristi i predstavlja vašu prednost u odnosu na poslovnu konkurenciju. Ako osećate nedostatak emotivne inspiracije, onda nemojte krivicu prebacivati na svog ljubavnog partnera već budite dovoljno samokritični. Moguće su česte ljubavne nesuglasice i razmirice.

 

Bik

Napravili ste dobru poslovnu procenu, preostaje vam još da dokažete svoju umešnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva koji su od zajedničkog interesa. Neko uporno pokušava da vas nagovori da preuzmete i određeni finansijski rizik, ali vi odbijate da učestvujete u nepoznatim situacijama. Povremeno umete da delujete tajanstveno pred svojim ljubavnim partnerom, što unosi i određenu draž u vaš zajednički odnos. Posvetite više vremna svojoj porodici.

 

Blizanci

Nalazite se u kreativnoj fazi i jasno umete da prepoznate svoju „dobitnu kombinaciju“. Delujete kao osoba koja sve konce drži u svojim rukama, tako da odlučno sprovodite svaki plan ili dogovor koji imate. Partner vas obasipa beskrajnom pažnjom i toplim emocijama. Potrudite se da izrazite svoje najlepše osobine kako biste uživali uz osobe koje volite. U ljubavi uvek treba preterivati u skladu sa zajedničkim potrebama i željama.

 

Rak

Ako sebi postavljate visoke standarde na vama je i da ih ispunjavate, bez primedbe ili odlaganja. Možete da se ugledate na jednu osobu iz svog bližeg okruženja i da primenjujete slična pravila u poslovanju. Sada je povoljan trenutak da definišete razna pitanja koja se tiču zajedničkog rada ili partnerstva. Često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme koje vas prate. Ipak, postoje odgovori do kojih se ne stiže lako.

 

Lav

Nalazite se u dobroj formi i pripremljeni ste na veliku akciju. Želite da upotrebite svoje adute pred poslovnim partnerima zarad višestrukih ciljeva. Svesni ste svojih vrednosti i to vam daje za pravo da se ističete u svakoj prilici. U ljubavnom odnosu odbijate da se povinujete za nečijim pravilima i mudro izbegavate osobu koja vam postavlja određene uslove. Ipak, morate priznati da je vaš partner izuzetno uporan. I za sada oboje ne odustajete od svojih ideja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3