DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. decembar: Lav iznenađen, Blizanci pred izazovom, a jednom znaku će biti SLOMLJENO SRCE..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. decembar: Lav iznenađen, Blizanci pred izazovom, a jednom znaku će biti SLOMLJENO SRCE..

27. prosinca 2018. Off By Admin 1

OVAN

Danas biste mogli pronaći dodatan izvor za svoju hrabrost. Jedini problem je što možete preterati. Ukoliko pišete nekom koga još uvek niste imali priliku da sretnete lično, ali biste veoma voleli, onda morate pažljivo birati reči kojima ćete opisati kako se osećate. Budite hrabri, ali ne ludo odvažni!
 
 

BIK

Sa današnjom astralnom energijom moglo bi doći do nekih malih zastoja. Ukoliko ste misili da danas preuzmete prednost u jednoj situaciji prema osobi koja vam se sviđa, onda to nije današnji dan. Ali to ne znači da se ništa neće desiti. Naprotiv, ovo može biti jedan veoma miran dan, kroz koji možete lagano proći i sačekati sutrašnji za akciju.
 
 

BLIZANCI

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!
 

 

RAK

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja.
 
 

LAV

Trenutni astralni uticaj mogao bi da vam pomogne da shvatite kako osoba za koju ste mislili da je upravo taj koga čekate ili da ga razumete, je nešto sasvim suprotno. Ukoliko imate bilo kakvih ljubavnih namera prema njemu onda je ovo pravi blagoslov, jer ćete moći uvideti i njegovu drugu stranu. Dobro razmislite da li želite da se uspuštate u nešto dublje.
 
 

DEVICA

Ukoliko imate neke velike planove za druženja večeras, onda ih odmah skratite. Trenutno astralno okruženje kreira male prepreke, što znači da nećete moći ostvariti taj svoj plan. Ustvari, najbolje bi bilo ukoliko vi i vaš partner (stalni ili potencijalni) zajedno uživate u manje grandioznom okruženju i intimnoj večeri.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3