DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. decembar: Lav iznenađen, Blizanci pred izazovom, a jednom znaku će biti SLOMLJENO SRCE..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. decembar: Lav iznenađen, Blizanci pred izazovom, a jednom znaku će biti SLOMLJENO SRCE..

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ukoliko postoji savet za danas na koji biste trebali obratiti pažnju onda je to: „nemojte obećavati više nego što možete ispuniti!“. Trenutno planetarno okruženje moglo bi da vas ohrabri da krenete u osvajanje jedne osobe. Ustvari, vi jedino treba da budete ono što jeste – što je i više nego poželjno i sjajno!    

VODOLIJA

Danas biste mogli uraditi nešto veoma glupo zbog ljubavi. Ukoliko ne marite baš da napravite budalu od sebe, onda je sve uredu. Ako biste radije da zadržite renome ozbiljne osobe, onda pazite kako reagujete – postarajte se da prvo razmislite pa tek onda kažete. U suprotnom biće potrebno vreme da povratite svoju kredibilnost.      

RIBE

Ukoliko imate neke velike planove za druženja večeras, onda ih odmah skratite. Trenutno astralno okruženje kreira male prepreke, što znači da nećete moći ostvariti taj svoj plan. Ustvari, najbolje bi bilo ukoliko vi i vaš partner (stalni ili potencijalni) zajedno uživate u manje grandioznom okruženju i intimnoj večeri.

Stranice: 1 2 3