HOROSKOPSKI ZNAKOVI POSLE 40-e: Ovan PROCVETA u zrelim godinama, Jarac UŽIVA kao NIJEDAN znak, a OVOM znaku godine NE MOGU baš NIŠTA

HOROSKOPSKI ZNAKOVI POSLE 40-e: Ovan PROCVETA u zrelim godinama, Jarac UŽIVA kao NIJEDAN znak, a OVOM znaku godine NE MOGU baš NIŠTA

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN 

Vas užasava već i sama pomisao na starenje. Međutim, nemate razloga za brigu, jer pod utjecajem vašeg vladara Marsa, planete energije, ni vaša energija ne slabi. Možda vam je potrebno više sna nego kada ste imali 20 godina, ali tada niste imali ovo iskustvo. Kako vrijeme prolazi, postajete sigurniji u sebe, a vaši stavovi i uvjerenja dobivaju na snazi. S godinama raste i vaš ugled, pogotovo ukoliko ste naučili da svoj vatreni temperament i impulzivnost držite pod kontrolom.

 

 

BIK 

Strepite već od pomisli da vaša privlačnost može izblijedjeti, mada nemate razloga za brigu, jer vaši pravi kvaliteti leže upravo u vašem šarmu i društvenosti, osobinama kojima godine ne mogu ništa. Naprotiv, vama upravlja Venera, simbol ljubavi, zbog čega ne možete izgubit dar da usrećite one koje volite. Iako će se vaš izgled s godinama mijenjati, nikada nećete moći proći neopaženo. Kako vam je stabilnost važna, mnogo bolje ćete se osjećati poslije četrdesete nego u ranoj mladosti.

 

 

BLIZANCI

Pripadnici vašeg znaka nisu baš oduševljeni pri pomisli da godine prolaze, i to sve brže. Vaš vladar Merkur, planet logike, podario vam je inteligenciju i analitički dar, zbog čega vam ipak polazi za rukom da razumno prihvatite zrelost. Sve dok ste otvoreni, radoznali i svestrani, nikome neće ni pasti na pamet da vas pita za godine. Zrelost vam, pored više novca i slobodnog vremena, donosi i mogućnost da najzad sebi priuštite ono što niste mogli kada ste bili mlađi.

 

 

RAK 

Tek kada vam zacijele ljubavne rane iz rane mladosti, vi možete zaista uživati u ljepotama života. Vama upravlja Mjesec, simbol doma, pa predstavnici vašeg znaka imaju naglašen roditeljski instinkt i vrlo su požrtvovani. A, kada se skrasite, počinjete shvaćati da vam zrelost može donijeti samo još više zadovoljstva u krugu obitelji. Godine vas čine mudrijim i iskusnijim, donoseći vam ugled i materijalnu sigurnost, zbog čega se osjećate sigurnijim i sretnijim.

 

LAV 

Dođe onaj trenutak u životu kada vam postane jasno da u centru pažnje niste više vi, nego netko mlađi, što naravno ne odgovara predstavnicima vašeg znaka pod utjecajem Sunca, simbola vitalnosti i energije. Međutim, s godinama, stekli ste povjerenje i poštovanje svoje okoline, jer sa zrelošću dolaze i položaj i autoritet, sve ono o čemu ste oduvijek maštali. Mnogo su manje šanse da budete izloženi nečijem podsmijehu na poslu jer ste nešto pogrešno uradili, a to dolazi upravo s godinama.

 

 

DJEVICA 

Vašim znakom upravlja Merkur, planet koji simbolizira radoznao duh, pa sve i da hoćete, ne možete tek tako ostarjeti. Zahvaljujući vašem mladalačkom izgledu i komunikativnosti, u društvu će vam uvijek smanjivati broj godina. Naviknuti na komplimente, odjednom ćete postati svjesni da ste već prevalili četrdesetu. Međutim, ulazak u zrelije godine možete iskoristiti na najbolji mogući način da napredujete u karijeri, započnete privatni biznis, ali i da povedete više računa o zdravlju i financijama.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2 3