HOROSKOPSKI ZNAKOVI POSLE 40-e: Ovan PROCVETA u zrelim godinama, Jarac UŽIVA kao NIJEDAN znak, a OVOM znaku godine NE MOGU baš NIŠTA

HOROSKOPSKI ZNAKOVI POSLE 40-e: Ovan PROCVETA u zrelim godinama, Jarac UŽIVA kao NIJEDAN znak, a OVOM znaku godine NE MOGU baš NIŠTA

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

STRIJELAC

Osim Blizanaca i Vodenjaka, i vi ste znak mladosti, pa vas prve bore oko očiju mogu oneraspoložiti, ali ne za dugo. Bolje se osjećate čim taj problem sagledate na vaš filozofski način, jer vama upravlja Jupiter, planet optimizma. U duši, ostajete zauvijek mladi, otvoreni i radoznali, na čemu vam, kao i na fizičkoj kondiciji, mogu pozavidjeti predstavnici mnogih drugih znakova. Zrelost vam pruža mogućnost da učite i stvari poimate na potpuniji, drugačiji i mudriji način, nego u mladosti.

JARAC

Pravi ste predstavnik svog znaka kojim upravlja Saturn, planet zrelosti, znanja i ambicije. Ne razumijete one koji žale za mladošću i padaju u depresiju kada u svojoj kosi primijete prve sijede, jer vam zrelost donosi mnogo toga dobrog. U mladosti ste imali planove i ciljeve, uvijek zreliji od svojih vršnjaka i vjerovatno su vas nazivali štreberom. Ali, zato oni danas još uvijek jure položaj i zaradu, dok vi već ubirete plodove svoga rada, znanja i iskustva.

VODENJAK

Osim straha od starenja, vas rijetko muče neki drugi strahovi, ali baš zato bi trebalo da postanete svjesni da vam godine donose samo korist. Jer, vi ste mentalno mladi, kreativni i autentični u svemu što radite, prije svega, zahvaljujući utjecaju vašeg vladara Urana, planete budućnosti, pronalazaka i promjena. Kako o zdravlju ne brinete previše, u zrelijim godinama to ćete najvjerojatnije morati promijeniti ukoliko želite duže ostati mladi. Malo više odmora, odgovarajuća prehrana i rekreacija mogu vas preporoditi.

RIBE 

Godine koje se nižu, sve brže i brže, u vama izazivaju samo neki neobjašnjivi strah koji čak ne umijete ni opisati. Ukoliko na vrijeme povedete računa o svom zdravlju i pobrinete se za financije, bit će vam jasno da nemate razloga za brigu. Predstavnici vašeg znaka su pod utjecajem Neptuna, planete ljubavi, pa vaša emotivnost i suosjećajnost, vremenom, postaju još naglašeniji. Međutim, i vaša čula također postaju izoštrenija za sve one koji su u mladosti htjeli samo da vas iskoriste.

Astrolog Marina (Jungić) Milošević / conopljanews.com

Stranice: 1 2 3