Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- LAV- Ljubav na testu!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- LAV- Ljubav na testu!

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Lavovi su poznati po želji za konstantnim napredovanjem, a period koji vas čeka biće obeležen upravo time. Cilj vam je da ostvarite što veću zaradu, kako biste mogli da iskoristite nadolazeće praznike da napunite baterije, te da istim tempom nastavite i sledećih meseci i tokom ove godine.

 

Ipak, nema muke bez nauke, uspeh će stići ukoliko pokažete upornost i istrajnost u radu kao i odgovornost u donošenju odluka. Ne žurite sa sprovođenjem odluka, sve dok niste potpuno sigurni u uspeh. Rivalitet na poslu povremeno će vas nervirati, ali to je vama u prirodi, s obzirom da uvek težite savršenstvu. Jedite više voća i barenu hranu kako ne biste opteretili stomak.

 

Lav januar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Međutim i pored svih osobina koje vas karakterišu, velika je verovatnoća da ćete pogrešno usmeravati vreme i energiju ovog meseca. Mada uglavnom, ta energija će biti okrenuta ka poslovnim odlukama. Na početku meseca imaćete puno energije za odmeravanje poslovnih konkurenata. Tek u sredini treće dekade januara moći ćete da dugoročnije planirate budućnost.

Razmislite da li se na adekvatan način odnose prema vama na radnom mestu. U pravu ste da vas neko potcenjuje, ali je problem u vašem pogrešnom pristupu što sve želite sada i odmah. Dajte sebi malo vremena da se upoznate sa potencijalnom situacijom i da razmislite kako iz nje možete eventualno izaći. Čini vam se da kompromis ide na vašu štetu.

To nije uvek tako, uspeh može doći pre ako ga ostvarujete timski. Najbitnije je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima i da se ne zalećete previše, već da primenjujete zlatno pravilo uspešnog poslovanja a to je da koristite proverene obrasce.

 

Lav januar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ono što ste U januaru imate u planu da promenite nešto u svom izgledu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na suprotan pol. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2