ON TE NE VOLI.. Ako ti ON kaže OVE riječi, bolje traži DRUGOG muškarca!

ON TE NE VOLI.. Ako ti ON kaže OVE riječi, bolje traži DRUGOG muškarca!

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Kad ti muškarac kaže ove stvari: Ne znam da li sam nekad rekla da su žene komplikovane? Previše. Ne samo da su one same komplikovane već i vole da komplikuju stvari. To ne znači da se s vama muškarcima lakše izlazi na kraj. Umete i vi itekako da zakomplikujete i da nam dajete znake koji mogu da se protumače na sto načina.

 

Počeću primerom: “Ti si previše dobra za mene”. Ova rečenica je previše iritantna. Glupost. Kome može da bude problem što je neko dobar prema njemu?! Da li ste razmišljale o tome? Pre nego što počneš da laskaš sebi da si isuviše dobra za njega i da on ne želi da te povredi, znaj da je to izgovor. Niko te neće odbiti zato što si previše dobra za njega, već zato što nije zainteresovan. Možda ti jesi zaista dobra, ali da hoće, on bi s tobom pokušao nešto, baš zato što si dobra. Ovo što je rekao znači da neće.

 

Nisam spreman za vezu

Možda, ali pre će biti da nije zainteresovan. Retko ko će reći da je spreman za vezu, jer retko ko jeste spreman za vezu. Uostalom, veza je nešto što se stvara vremenom, to ne ide preko noći. Kad ti dečko (muškarac) ovo kaže, moguća su dva razloga: hoće samo seks sa tobom ili neće apsolutno ništa sa tobom.

 

Nisam mogao da ti se javljam

Ovo sam čula sto puta. I tvrdim da je izgovor. Da se razumemo, ljudi rade teške poslove, zauzeti su, nemaju kredit, imaju probleme, ali ništa od toga nije toliko strašno da spreči nekoga da se danima javi. To je naša svakodnevica, svi imamo obaveze, probleme i poslove, ali svi možemo u toku dana da nađemo malo vremena za nama drage ljude. Dakle, ne javlja se zato što neće-nije zainteresovan. Može da nađe vremena za tebe, ali neće.

 

Ne mogu danas… Sutra imam obaveze… U petak ne mogu. Ajde javiću ti

Kad ti za narednih nekoliko dana kaže da ne može, a onda se ne javi, očito je da nije zainteresovan za izlazak sa tobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2