TRAŽIŠ LJUBAV? Mesec tvog rođenja OTKRIVA kakvog MUŠKARCA ti je SUDBINA NEMENILA

TRAŽIŠ LJUBAV? Mesec tvog rođenja OTKRIVA kakvog MUŠKARCA ti je SUDBINA NEMENILA

27. Decembra 2018. Off By Admin 1

Zvezde svašta mogu da otkriju, pa čak i to kakva osoba bi najviše prijala vašoj astro kombinaciji.

 

Mesec rođenja otkriva kakav vam je muškarac potreban, pa čak i po cenu da čekate na njega.

 

JANUAR:  Muškarac za vas će se kad-tad pojaviti, a prepoznaćete ga po snažnim ambicijama i ljubavi prema poslu. Upravo zato što ste takvi i vi sami. Znate koji su vam snovi i sigurno koračate ka njihovom ostvarenju. Zato vam je potreban neko ko će moći da trči zajedno sa vama i da vam bude podrška.

 

Samo takvog muškarca neće uplašiti vaša snažna priroda i želja za uspehom.

 

 

FEBRUAR:  S obzirom na to da ste nepredvidivi i puni života, potreban vam je strpljiv, ali istovremeno i znatiželjan muškarac. Neko ko će vas voleti i kada ste u raspoloženju da pođete na put u nepoznato i kada ste tihi, zamišljeni i ranjivi.

 

 

MART: Zaslužujete nekoga ko će vas tretirati onako kako vam dolikuje. S obzirom na to da ste neko ko saoseća sa drugima, da ste iskreni i
pametni – takav mora biti i vaš savršen muškarac.

 

Budite strpljive i doći će onaj ko će vas staviti na prvo mesto, ko će obožavati sve vaše osobine i neće mu pasti na pamet da vas iskoristi.  

 

 

APRIL:  Sačekajte da se pojavi onaj ko će se zaljubiti u vašu jedinstvenost. Od nje su mnogi pobegli i mnogi su se plašili toga što ne želite da krijete emocije, ali onaj ko je pravi za vas biće dovoljno samouveren da ostane. Uostalom, takvi ste i vi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3