Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Ribama se ispunjava ŽELJA, Raka očekuje veliko LJUBAVNO ISKUŠENJE, Lavu se VRAĆA osoba iz PROŠLOSTI..

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Ribama se ispunjava ŽELJA, Raka očekuje veliko LJUBAVNO ISKUŠENJE, Lavu se VRAĆA osoba iz PROŠLOSTI..

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Osim odličnih aspekata za praktično djelovanje, 2019. godinu mnogi će zapamtiti po suočavanju s istinom.

Uvijek kad se približava kraj godine pred nama se spontano nameću nova i nova pitanja – kakva će nam biti iduća godina i što možemo očekivati od nje?

S obzirom da će i dalje cijelu 2019. godinu Saturn biti u svom sjedištu, u Jarcu, na dnevno svjetlo izlazit će stvarnost na svim razinama i bez zadrške.

Onako je kako je, bit će jedna od glavnih misli ove godine.

Tim više jer će Saturn biti potpomognut trigonom Urana iz Bika nakon 7.3. 2019.

Još jedan fatalan aspekt ove će se godine nazrijeti, a to je približavanje Saturna Plutonu u Jarcu. I premda konjukcija neće biti egzaktna, orbisi ove dvije planete spojit će se.

Već to bit će dovoljno za manifestaciju moći kakvu samo možemo zamisliti!

No sve ove planete dobro će surađivati u zemljanim znakovima Jarca i Bika, pa će prilike za konkretna i praktična djelovanja biti brojne.

Kako će tko pri tom proći, pročitajte u Velikom godišnjem horoskopu za 2019. po znakovima.

 

OVAN

LJUBAV: Ove godine ljubavne teme neće vam biti u prvom planu, no istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ni ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesa biti većinom na vašem vlastitom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bit ćete čak spremni malo pustiti osobne stvari i društvo na stranu i više se posvetiti prije spomenutom. To ne znači da ćete živjeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, bit će to na miran i stabilan način. Oni u duljim vezama učvrstit će svoj odnos, a svi ostali provodit će vrijeme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, no koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvorit će vaše srce za ljubav malo jače od 8.1. do 3.2., posebno od 21.4. do 15.5., opet od 29.7. do 21.8. i još od 2.11. do 26.11.

 

KARIJERA: Godina pred vama donijet po vas povoljan razvoj situacije u profesionalnom pogledu. Lekcije koje su iza vas usmjerit će vas da pošteno zasučete rukave i budete potpuno spremni raditi. Vaš uspjeh i napredovanje događat će se sasvim zasluženo. Već ste navikli da tranzitni Saturn i Pluton u vašoj prirodnoj 10. kući karijere traže samo predan rad i trud i tako ćete morati i dalje. Ipak, dodatnu pomoć dobivat ćete od Jupitera u Strijelcu koji će vam otvoriti nove lijepe prilike, možda povezane sa inozemstvom ili stručnim usavršavanjem. Unatoč ponekog neslaganja s autoritetima, obnovit ćete svoje ideale, a prepreke će se topiti sve više. Dakako, treba raditi i truditi se dalje.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Mars u Ovnu u 1. i 1.polovini 2.mjeseca dodatno će vas pokrenuti, pa pazite da ne pregorite. 7.3. Uran će potpuno napustiti vaš znak, a vi ćete (p)ostati otporniji na svaku vrstu stresa. Mir koji ćete prepoznavati u sebi, ponekad će vas zbunjivati. Bit ćete dobro.

 

BIK

LJUBAV: Najveća promjena ove godine bit će konačan prelazak Urana u vaš znak 7.3. (nakon što je prošle godine od 16.5. do jeseni „pripremio teren“), a koji će trebati prihvatiti. To se može manifestirati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtjevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. Ovisno s kim jeste, vidjet ćete da li će vas voljena osoba razumjeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će puhati sasvim novi vjetrovi. Stabilizaciji toga svega doprinijet će Saturn iz Jarca, pa je vjerojatno da ćete mijenjati svoj osobni pristup i svijet ipak na uspješan način. Dobra Venera osvijetlit će vas od 4.2. do 1.3., posebno od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20.12.

 

KARIJERA: Sve je otvoreno i moguće. Jedan dio promjena povezanih s vašim poslom i statusom već ste utemeljili prošle godine kroz nove uvjete, a sad je na vama da se dokažete i pokažete što znate. Bit ćete ili novi u svemu ili novi u nekom poslu. Moguće je i da ćete dobiti neki zadatak koji rijetko tko dobiva ili ćete trebati riješiti nešto za što još ne postoje parametri, što još nitko nije radio. Snalazit ćete se dobro jer će vas planete iz Jarca (Saturn i Pluton) podržavati. Potpora drugih je vjerojatno isto osigurana zbog Jupitera u Strijelcu, a vašem prirodnom 8. polju. Neki bi mogli otvoriti priču s naslijedstvom ili ga dobiti. Bit će i onih koji će dobiti dobre kredite.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete zdravi većinu godine. Najveći problem bit ćete vi sami sebi jer će vas Uran navoditi na poneki ishitren potez, pa bi istim mogli sami sebi naškoditi pojačavajući stres. Redovno meditirajte ili vježbajte tehnike relaksacije jer će vam trebati više mira.

BLIZANAC

LJUBAV: Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva vjerojatno će otvoriti neku lijepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Već vezani poboljšat će svoj odnos s voljenom osobom. No sve to samo ako budu na život gledali realistično, jer će Neptun u Ribama svako malo stvarati prilike za krive procjene i iluzije. Stoga se treba držati činjenica i ovozemaljskog života, pa ćete biti mirniji i zadovoljniji. Naime, romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u zraku, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, provjerite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte. S takvim pristupom ćete uspjeti. Venera vam je povoljna od 2.3. do 26.3., posebno od 10.6. do 3.7., opet od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

 

KARIJERA: Ova godina mogla bi biti financijski zahtjevnija više nego inače. Eklipse će se događati u vašoj prirodnoj 2. i 8. kući koje se povezuju sa sustavima vrijednosti, zaradom, potporom drugih, kreditima, sponzorima. Na svim tim poljima moguće su promjene u smislu da će jedan sustav otpasti, faza se okončati i otvoriti se nešto sasvim novo. Moguće je i da ćete vi kroz iskustvo sasvim promijeniti svoje prioritete. Ono što je bilo prvo sad to više neće biti. Za posao su vam dobra partnerstva, udruživanja i ugovori kroz koje bi posao radili zajednički, no sve to samo uz provjeru pravne strane stvari. Bude li se sve posložilo da je profesionalno i realno, nećete imati brige.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ove ćete godine biti skloniji neumjerenosti u konzumacijama svake vrste. Određena neurednost bit će posljedica vaših zbrkanih stavova i misli. Da se ne trujete takvim životom, odredite sebi dnevni red i držite ga se, bit će vam lakše.

 

RAK

LJUBAV: Vaši osobni odnosi i dalje će biti vrlo zahtjevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako će vas malo dovoditi u iskušenja u kojim će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze. Tijekom ove godine od 5 eklipsi, čak 4 će se događati u vašim poljima osobnosti, u 1. i 7., a iste će još više pojačati prije spomenuto. Neke priče morat ćete definirati kakve jesu, neke možda i završiti, te otvoriti neke nove. Vaši odnosi prolazit će sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na suradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagat će vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će oba jačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., posebno od 4.7. do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

 

KARIJERA: Za razliku od ljubavi, na poslu će biti lijepo. Jupiter će većinu godine boraviti u vašoj prirodnoj 6. kući posla i radnog mjesta, pa će se ozračje na istom za vas poboljšati. Bit će vam ugodno ići i boraviti na poslu, a oni koji ga možda još traže, mogli bi ga i dobiti. U postupanju na poslu pri svemu je važno da se držite profesionalnih standarda i da se ne upuštate u maštarije i ideje koje ne drže vodu ili se ne mogu konkretno provesti, jer vas takvi snovi mogu koštati. Znači držite se zadanog i ne iskačite ako baš ne treba. Možete biti kreativni, ali unutar realiteta. Moguće je i da sudjelujete u nekom zahtjevnijem ili krupnijem projektu koji ćete odrađivati sa zadovoljstvom.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zasićenost svime pokazat će se i kroz poneku depresivnu fazu. Opozicioni Saturn neće popuštati, a najbolje ćete si pomoći nekim humorističnim sadržajem. Dobro su postavljene i sve alternativne metode pomoći. Čitajte i selfhelp literaturu, dobro će vam doći.

 

LAV

LJUBAV: Iza vas je vrijeme promjena u osobnim odnosima, pa sad možete mirnije broditi dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Što je bilo, bilo je. Okrenite glavu naprijed, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo cijelu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete vjerojatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari. Neki Lavovi i Lavice mogli bi postati roditelji, što će ih jako razveseliti. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može donijeti ružičasti pogled na svijet i nerealne procjene. Inače, Venera vam je povoljna od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., posebno od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

 

KARIJERA: Koliko će vas u ljubavi više manje pratiti sreća, toliko će u poslu zapinjati. Već ste navikli na strogo ozračje na radnom mjestu, ali ove će se godine na isto nadovezati i promjene kojim ćete se htjeli, ne htjeli, morati prilagođavati. Naime, tri pomrčine ove će se godine odvijati u vašoj prirodnoj 6. kući posla, u Jarcu. Ako ste išta gurali pod tepih ili zabušavali, sad to više nećete moći. Stvari će se istjerati na čistac, kriteriji pooštriti i neke priče zatvoriti. Sve zato da bi se otvorile neke nove priče u drukčijim uvjetima. K tome, Uran u vašem prirodnom 10. polju karijere samo će dodatno pojačati promjene. Budite budni i radite predano i disciplinirano.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres pratit će vas većinu godine. Stoga usvojite neku od tehnika relaksacije i prakticirajte je svaki dan. Također ne pretjerujte u konzumacijama i ne jedite staru hranu jer bi se mogli blago otrovati. Provjeravajte rok trajanja namirnica i sve će biti u redu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3