VELIKI ZIMSKI HOROSKOP: Devica će imati PARA cele zime, Škorpija će ući u OPASNU TAJNU VEZU a jedan znak Zodijaka će doživeti FATALNU LJUBAV…

VELIKI ZIMSKI HOROSKOP: Devica će imati PARA cele zime, Škorpija će ući u OPASNU TAJNU VEZU a jedan znak Zodijaka će doživeti FATALNU LJUBAV…

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Tokom zimskog perioda ćete više hteti da uživate u hrani nego obično, pa ćete imati i daleko veći motiv da zarađujete. Vaše drugo polje dosta naglašeno daje u prilog prethodno rečenog.

Savet je da se ponekad odreknete ponekog zalogaja jer možete nabaciti nekoliko kilograma viška. Svest vam je okrenuta preduzetništvu, pa tu možete očekivati povoljniju situaciju koju bi bilo dobro da iskoristite.

Aspekt na tom segmentu govori da ste posebno usmereni na nešto što ste dugo čekali, pa možete imati sjajne ideje koje ćete pretočiti u nešto vrlo korisno.

Škorpija

Vaš znak ima dosta izazovne aspekte. Imaćete energije više nego obično, pa bi bilo dobro da preferirate više zimske sportove.

Zatvoren prostor se inače ne preporučuje u narednom periodu. Bićete neodoljivi suprotnom polu. Moguće da ćete imati tajnu ljubavnu vezu. Opsedaće vam um neka osoba iz susedstva ili neko ko je blizu vas.

Mali problemi sa finansijama jer Saturn pravi takvu energiju u polju novca lično vama. Sve će to proći, pa naučite kako da se nosite sa ovom energijom jer može da se ponovi u svom ciklusu.

Okrećete se domu i porodici zaštitnički jer se plašite da nije baš sve u redu. Bez brige možete da se razrešite te funkcije jer ste predodređeni da se više bavite finansijama nego porodičnim stvarima.

Strelac

Vodite se više intuicijom kako da zaradite novac. Poslužiće vam u ovom zimskom periodu. Ponekad vam se čini da i nije toliko ugodna situacija kroz koju prolazite, ali opet prevlada onaj optimistični duh kao kod ni jednog zodijačkog znaka.

Moram da vas upozorim na moguće tajne neprijatelje koji će poželeti deo vašeg kolača.

Ljubomorni protivnici će pokušavati da se nadmudruju sa vama, pa i ako izgubite po neki put, shvatite to kao još jedan izazov. Stara poslovica ima jedno načelo – pamtite, pa vratite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3