VELIKI ZIMSKI HOROSKOP: Devica će imati PARA cele zime, Škorpija će ući u OPASNU TAJNU VEZU a jedan znak Zodijaka će doživeti FATALNU LJUBAV…

VELIKI ZIMSKI HOROSKOP: Devica će imati PARA cele zime, Škorpija će ući u OPASNU TAJNU VEZU a jedan znak Zodijaka će doživeti FATALNU LJUBAV…

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Vi ćete od januara težiti da zaokružite stvari u svom život. Imaćete benefičnu energiju, pa ćete imati više elana i optimizma nego obično. Iskoristite to na produktivan način jer ćete tako smanjiti tenzije u svom okruženju.

Teme koje će vam se najviše plasirati su novac od klijenata ili drugih ljudi jer kroz posao možete dobiti odličnu satisfakciju.

Upozorenje na polju zdravlja vas motiviše da ne zapostavljate taj segment vašeg horoskopa jer imate mogućnost da to lično rešite baš u ovom zimskom periodu. Sve odluke zavise isključivo od vas.

Vodolija

Ono što je aktuelno kod vas jeste mogućnost sticanja novca kroz prijateljske veze kao i često druženje. Možete imati i podršku kroz šefove, a naročito kroz nekog muškarca koji je dosta uspešan u poslu kojim se bavi.

Preneće vam veštine kako biste brzo zauzeli dobru poziciju na poslu. Potrudite se da to i postignete jer svaka odluka ne zavisi od nekoga drugog nego isključivo od vas samih.

Teme ljubavi malo kasnije dolaze na red u vašem životu jer postoje prioriteti.

Ribe

Znak večite tajne ima priliku da sačeka malo na neke bitne stvari, a trenutno mogu da se odmore kako bi bili orni za nove pobede.

Moguće da ćete novac kroz neko vreme moći da zaradite i preko nekoga u inostranstvu, a svakako ste povezani sa tim poljem koje se direktno odražava na vaš džep. Neće biti manjka, ali se traži razrada dobrog plana da biste došli konkretno do uspeha.

Naravno ni novac od klijenata već u prvom periodu neće izostati jer je to žetva od poslovnih poduhvata iz prethodnog perioda.

srbijadanas

Stranice: 1 2 3