ŽELIŠ DA GA OSVOJIŠ? Evo kako da flertuješ PREKO PORUKA, zagarantovano će BITI TVOJ!

ŽELIŠ DA GA OSVOJIŠ? Evo kako da flertuješ PREKO PORUKA, zagarantovano će BITI TVOJ!

27. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Otkrijte šta smete da mu pošaljete, a šta je ogromno NE ako želite da ga osvojite.

 

OVO NIKAKO NE SMETE DA RADITE:

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa mladićem pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

 

Ne koristite previše skraćenice

U redu je da napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ali ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mesta, velika je verovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.

 

Ne zadirkujte ga previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osećanjima. Ali ne preterujte, jer rizikujete da ga naljutite i uvredite.

 

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju sa GrrUh, ali pozovite ga ako ste ljuti. Pokušaj da rešite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

 

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda mislite da će vam to uštedeti vreme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir zrele devojke. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljiva i rizik više da on raskine sa vama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2