Ako nešto JAKO DUGO ŽELIŠ, odaberi jednu sliku ZALJUBLJENOG PARA i saznaj hoće li se OSTVARITI

Ako nešto JAKO DUGO ŽELIŠ, odaberi jednu sliku ZALJUBLJENOG PARA i saznaj hoće li se OSTVARITI

28. prosinca 2018. Off By Admin 1

Ove tri slike nose posebne poruke. Ona koju odabereš otkriće ti kada će se ostvariti tvoja velika davna želja. Jedna slika nosi tužnu poruku…

 

Pomisli ponovo na svoju želju pa izaberi jednu sliku i saznaj hoće li se ispuniti.

 

 

SLIKA BROJ 1

Ti si neko ko dugo sanja jednu želju i duboko je čuva u svom srcu. Ti ne govoriš ljudima oko sebe o svojim tajnim željama, čak ni najboljim prijateljima. Više voliš da svoje snove i želje čuvaš za sebe i duboko u sebi ih hraniš.

 

Ti dugo sanjaš o nečemu i malo ko zna za to. Posle dugo vremena neko bi rekao da su se želje i ciljeci promenili ali ne i kod vas.

 

Ukoliko je u pitanju ljubavn želja, vi nekog volite jako dugo, i u vašem srcu jođ uvek plamti isti plamen ljubavi kao prvog dana. Vaša želja će se ostvariti ukoliko otvoreno priznate svoje osećaje. Zna li osoba koju volite da vam je jako stalo do nje. Ukoliko je situacija komplikovana moraćete dobro da razmislite šta vam je činiti.

 

Ako želja nema veze da ljubavlju očekuje vas ostvarenje kroz mesec, dva. Možda ste dugo čekali na ovu želju ali je došlo vreme da se ona napokon ostvari.

 

Sudbina će uslišiti vaše molbe.

 

 

SLIKA BROJ 2

Vi ste po prirodi vedra i romantična osoba i vaših želja je puno. Uživate u svemu što vam ovaj svet ima ponuditi i znate kako da iskoristite sve najbolje od života.

 

Ukoliko ste zamislili ljubavnu želju prvo ćete morati proći kroz neka iskušenja. Moguće je da se osoba koja vam se sviđa dvoumi između vas i još jedne osobe. Vi ste u situaciji u kojoj ne možete učiniti puno osim da budete ono što jeste i da pratite šta vam vaše srce ima za reći.

 

Ova želja bi vam se mogla ispuniti krajem marta, samo budite svoji i pratite svoje emocije.

 

Ako želja nema veze sa ljubavi čeka vas velika sreća. Želja će vam se ispuniti a očekuju vas zanimljivi trenuci koje će uneti velike promene u vaš život. Zapisano vam je jedno važno putovanje.

 

Ova želja kada se ispuni skroz će vam se izmeniti pogled na svet i celi vaš život. Najbolje ostavrenje za ovu želju je mesec maj ove godine.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2