BLIZANCI, VAGA I VODOLIJA! Evo šta vam ANĐELI poručuju za 2019. godinu!

BLIZANCI, VAGA I VODOLIJA! Evo šta vam ANĐELI poručuju za 2019. godinu!

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Prošlost koja kreira budućnost

Porodične teme koje su se pojavile još prethodne godine i dalje mogu zahtevati dosta vašeg truda. Porodica možda neće biti zadovoljna nekim vašim odlukama, ali ostanite pri sopstvenim razlozima, pa će i oni popustiti. O sebi možete naučiti važnu lekciju: koliko vam je i zašto važno šta drugi misle o vama. Vaš će se osećaj identiteta rascvetati ako budete strogi u odabiru osoba sa kojima ćete se družiti. U sebi možete pronaći čvršći oslonac koji vas čini manje ranjivima na mišljenje drugih i sve uticaje koji dolaze spolja.

Vodolija

Vi ste jedni od onih koji će osetiti promene koje sugeriše Uran. Osetićete sve jači poriv za preispitivanjem porodičnih korena, porodičnih priča i mitova koje ste nasledili. Zaokupljeni svojom ličnom i porodičnom prošlošću, možda ćete doživeti i poneko iznenađenje ili uznemirujuće iskustvo. Istina vam je jako važna, pa će sve što otkrijete na kraju doneti olakšanje. Ako ste rođeni na početku razdoblja Vodolije, mogući su iznenadni porodični događaji, prinove u porodici, selidba, pa čak i spontana odluka da promenite posao.

Na poslu možete živeti na staroj slavi jer dolaze nagrade za sve što ste prethodne godine dobro napravili, ali više u obliku priznanja, diploma i pohvala, a manje u obliku novca. Ako ste se dosad radije držali za sebe i bili pomalo usamljeni, pravi je trenutak da to promenite. Ove godine će mnogo novih osoba ući u vaš život i doneti nove uvide, ciljeve, te iznad svega mnogo radosti. Uz to ćete moći da proverite koliko su vam stvarno važna prijateljstva i društveni kontakti.

Izvor: Sensa

Stranice: 1 2