Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- DEVICA- Kraj meseca donosi NEOČEKIVAN SUSRET

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- DEVICA- Kraj meseca donosi NEOČEKIVAN SUSRET

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Napokon stiže vaš „zvezdani mesec“. Pred kraj meseca očekuje vaš realizacija svih planova koje ste imali na umu. Sreća će doći kada se najmanje nadate. U januaru budite pažljivi kada je reč o novcu. Potrebno je samo malo strpljenja da biste uvideli da ljubav, sreća i novac mogu da idu zajedno.

Ako sumnjate u sebe, razgovarajte otvoreno kako biste rešili sve vaše probleme. Došao je trenutak da se izborite za ulogu koja vam pripada, ukoliko dajete svoj maksimum. Budite odgovorni, kuća i vaši dragi su izvor emocija i energije, a ne još jedna obaveza.

 

Devica januar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Ovo je period kada ste toliko zauzeti i angažovani na više strana, a delujete nadmoćno u susretu sa saradnicima. Neophodno je da svoju energiju i vreme usmerite na poslove koji će vam doneti veliku korist. Poslušajte savete kolega, pokazaće se od velike koristi. Umor će vas sustići, te ne bi bilo loše da razmislite o nekoj vrsti odmora jer je neophodno da akumulirate pozitivnu energiju.

 

Zasluge za svoj rad konačno ćete dobiti krajem meseca kada vas očekuju finansijska sredstva, ali očekujte novac i od rođaka ili prijatelja. Međutim, kako stignu novci, tako će se ukazati prilika da istim pomognete tako što ćete ga dati na zajam. Ne brinite, novac će vam biti vraćen na vreme, a možda i dupliran.

 

Novac ćete iskoristiti u ulaganje u nove poslovne ideje, a uspeh možete očekivati sredinom sledeće godine.

 

Devica januar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Uživate u ljubavi, a istovremeno vas partner podržava u svemu što radite. Trebalo bi da razmišljate o braku ili bar zajedničkom životu sa partnerom. Slobodne Device će upoznati osobe koje će ih prijatno iznenaditi, a moguće je da poznanstvo preraste u nešto više. Planirali ste duže vremena putovanje u inostranstvo sa partnerom, ali zbog nekih neplaniranih dešavanja moraćete da ga odložite za sledeću godinu. No, ne očajavate, u zamenu za putovanje, partner će vam prirediti prijatno iznenađenje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2