Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- VAGA- Očekujte veliki DOBITAK

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- VAGA- Očekujte veliki DOBITAK

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Nova godina donosi nove izazove. Pred vama je jako ozbiljan i težak period jer je potrebno da se priviknete na nove situacije u vašem životu, a istovremeno da rešite poslovne, lične i porodične probleme. Potrudite se da imate malo više razumevanja za brljotine kolega s posla, ali i osoba do kojih vam je stalo poput bliskim prijatelja ili rođaka. Nemojte očekivati nemoguće. Idealni partneri su vam u ovom periodu Bikovi i Lavovi.

 

Ako ste u nešto zrelijim godinama, Jarac i Blizanac su vam takođe privlačni. Budite nežni prema voljenoj osobi jer time možete pokazati da ste osoba na koju ona uvek može da računa. Volite da se druđite sa pozitivnim ljudima, a to treba posebno da nastavite i u novoj godini. Zdravlje vam je u nadolazećim praznicima odlično.

 

Kako ne biste proćerdali dragoceno vreme i energiju, bolje sednite i usaglasite se oko poslovnih odluka sa kolegama. U poslednjoj dekadi pritisak popušta. Krajem meseca moguć priliv novca i to u zadovoljavajućoj količini, napokon.

 

Vaga januar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Tokom januara nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u Novu godinu ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2