Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- VAGA- Očekujte veliki DOBITAK

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- VAGA- Očekujte veliki DOBITAK

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Savet za zauzete Vage da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja. Za slobodne Vage predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

Vaga januar 2019: Horoskop za zdravlje

Zvezde ukazuju na to da ove godine nećete imati novih zdravstvenih problema. Tako bi trebalo da bude kada bi sve Vage bile identične. Pošto to nisu, one će različito reagovati na iste životne situacije. Imajući u vidu da ste malo ambiciozniji u ovom periodu, mogli biste malo da preterate. Moguće je da preterano istrošite svoju energiju ili da se preforsirate pa da to ugrozi vaš imuni sistem i dovede do infekcije.

Idite kod lekara ako vas iznenada zaboli nešto u predelu grudnog koša. Najbolje je da ovog meseca u kući provodite što više vremena i tako ćete biti sigurni da će Novogodišnji praznici proći u zdravlju i veselju.

Vaga januar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Period koji dolazi je za vas izuzetno aktivan i intenzivan na poslovnom planu. Ali budite oprezni, jer će neke kolege koristiti to i mogu vas izmanipulisati ili čak prevariti. Kako se bliži kraj meseca, tako će se obim posla povećavati, ali to će se na kraju isplatiti jer ćete biti pohvaljeni. Jednoj osobi ne ukazujete poverenje i to će se pokazati kao dobro, jer će njeno obećanje dato vama biti izigrano.

Ovog meseca ste raspoloženi da sve svoje rasprave rešavate dijalogom, međutim to nije preporučljivo.Potrudite se da svoje komentare zadržite za sebe i raspravu svedete na minimum jer preterano subjektivno doživljavate nove događaje i situacije na poslu, a konstantno potcenjujete sposobnosti pojedinih kolega.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak vaga

Vage su osobe sa datumom rođenja: 24. IX – 23. X
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: opal
U životu tražite: doslednost
Raspoloženje: promenljivo
Tajna želja: da živi lak, nekomplikovan život

tt-group.net

Stranice: 1 2