Odaberi TAROT kartu i saznaj ŠTA ti je SUDBINA spremila!

Odaberi TAROT kartu i saznaj ŠTA ti je SUDBINA spremila!

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Odabari jednu tarot kartu i otkrij šta ti se sprema u bliskoj budućnosti. Pažljivo biraj, ono šta izabereš odrediće tvoju sudbinu.

 

KARTA BROJ 1

Karta Sunce u tarotu predstavlja iscelenje, uspeh, zabavu i duhovni oporavak. Sve što budete radili u narednom periodu ići će vam od ruke, ovo je vreme kada se čuda dešavaju. Vi ćete jednostavno privlačiti ljude oko sebe, niko neće moći da odoli vašoj pozitivnoj energiji koju posedujete.

 

Ova karta poručuje da budete oprezni u ljubavi ako ste u vezi jer će svako od vas dvoje vući na svoju stranu. Ova karta takođe donosi novac. Možete uskoro očekivati od jedne osobe poklon ili neočekivani dobitak.

 

 

KARTA BROJ 2

Tarot karta Pravda predstavlja poštenje, pravdu i traganje za istinom. Ova karta vam poručuje da morate biti u skladu sa svojim emocijama, slušate svoje srce i budete pravedni prema drugima, naročito prema sebi samima. Na vama je da li će se u vama probuditi dobra ili vaša loša strana.

 

Ova karta vas upozorava na karmu u vašem životu. Znajte da sve što sada radite, vratiće vam se kasnije. Na vam je da odlučite hoćete li činiti i misliti dobro ili loše. Zapamtite, sve se u životu vraća.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2