ROMANTIČNI JANUAR: Prava LJUBAV nikada nije bila BLIŽA za Raka i Strijelca, a jedan znak će se naći IZMEĐU DVE VATRE

ROMANTIČNI JANUAR: Prava LJUBAV nikada nije bila BLIŽA za Raka i Strijelca, a jedan znak će se naći IZMEĐU DVE VATRE

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

DJEVICA

Na ljubavnom planu nema nekih većih promjena za sve zauzete rođene u ovom horoskopskom znaku. Za slobodne Djevice moguće su nove ljubavi, ali tek krajem ovog mjeseca. U prvoj polovici siječnja odvojite dovoljno vremena za svoje voljene članove obitelji, a pravi partner će doći kada se najmanje budete nadali, a u isto vrijeme kada najviše budete spremni za to.

VAGA

Vaš problem je što puno brinete za druge osobe. Iako to dolazi izvorno iz ljubavi i suosjećanja s njima, ne dozvolite da to toliko utječe na vas i da vam remeti svoj mir i sreću. Trudite se da svoju vibraciju dodatno podignete pa da tek onda iz te pozicije vidite kome možete pomoći. Iz niske vibracije slabo kome možete pomoći jer ćete se onda samo vrtjeti u krug i ostajati u tom stanju.

ŠKORPION

Ovog mjeseca se trudite biti praktični. Kao da ste pomalo zaboravili kako to izgleda biti romantičan i zaljubljen. Pokušajte ponovo probuditi tu svoju stranu u sebi. Vaš partner će vam biti neizmjerno zahvalan. Također, posvetite dovoljno vremena svojoj obitelji. Svi oni su tu da vas nečemu nauče. Prije svega da volite i da imate maksimalno razumijevanje.

STRIJELAC

Prava ljubav nikada nije bila bliža za sve slobodne Strijelce. Dopustite da vam se ljubav dogodi i možete ovog mjeseca upoznati ljubav svog života s kojom možete kasnije započeti i zajednički život. Samo nemojte imati predrasude i čuda se mogu dogoditi za sve vas koji ste slobodni. Za one koji su već u ozbiljnim vezama ili brakovima, trebalo bi sve da bude mirno, bez puno turbulencije. Samo se čuvajte svađa krajem mjeseca.

JARAC

Na ljubavnom planu moguće su veće turbulencije kako mjesec bude odmicao. Za one koji su u braku moguće su manje razmirice i svađe. Ne dozvolite da vas to poremeti, uvijek imajte na umu koje su prave vrijednosti i zašto ste uopće sa svojim partnerom ušli u brak. Prisjetite se njegovih najvećih kvaliteta, nemojte stalno vrtjeti u krug njegove mane. Vaš partner želi vidjeti najbolju verziju vas pa se zato potrudite da prvo vi budete najbolji što možete, a onda će vas i partner prirodno pratiti u tome.

VODENJAK

Sve se odvija po starom planu uglavnom i tako bi trebalo biti do kraja mjeseca siječnja. Ne očekujte neke veće promjene, osim u rijetkim slučajevima. Slobodni Vodenjaci će vjerojatno morati još malo pričekati dok ne upoznaju ljubav svog života, dok će zauzeti uživati sa svojim partnerom u lijepim praznicima.

RIBE

Ovog mjeseca će sve ovisiti o tome što vi želite u ljubavi. Ako želite novog partnera, vrlo je moguće da ćete to ostvariti već u drugoj polovici siječnja. Također, ako želite poboljšati odnos sa svojim već postojećim partnerom, možete i to ostvariti. Zato, dobro razmislite što želite jer vam se to ovog mjeseca skoro sve može ostvariti.

horoskopskiznakovi.com

Stranice: 1 2