Vagino SRCE će osvojiti šarmantni Lav, Račica će SREĆU naći u jednom Biku… Evo ko vam je SUĐEN U LJUBAVI!

Vagino SRCE će osvojiti šarmantni Lav, Račica će SREĆU naći u jednom Biku… Evo ko vam je SUĐEN U LJUBAVI!

28. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Srodna duša Jarca: elegantna, otmjena i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njegov um i ostati vjerna do kraja

Jarac se ne boji biti izbirljiv kada se radi o ljubavnicima. Njegov idealan partner mora imati nešto elegancije i stila te biti ponosan na to što jest. Također bi trebao biti inteligentan, ali iznad svega, treba bi biti pouzdani i vjeran jer Jarac treba nekoga na koga može računati.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Djevica i Škorpion

Vodenjak

Srodna duša Vodenjaka: Posvećena osoba koja voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuhanje

Idealna srodna duša Vodenjaka treba imati zabavnu i ekstrovertiranu osobnost i mora biti raspoložena za povremenu avanturu. Također ga strašno privlače oštroumne osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor. Ako ga možete nasmijati možete ga natjerati gotovo na sve. Ako znate kuhati, to je također veliki plus, jer Vodenjak jako uživa u hrani.

Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strijelac

Ribe

Srodna duša Riba: Samouvjerena osoba kreativnog uma koja je na njihovoj valnoj duljini

Ribe žive u svom svijetu i nikad ne shvaćaju život previše ozbiljno. Njihova idealna srodna duša je osoba sa zdravom dozom samouvjerenosti, divljim i kreativnim umom, te sposobnošću da misli nelinearno. Najviše od svega treba im netko s kime se mogu povezati i komunicirati na dubok i smislen način.

Potencijalane srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpion

Stranice: 1 2 3 4