DNEVNI HOROSKOP za 30. decembar: Ovnu stiže nagrada, Lava muči prošlost, Škorpija pred važnom odlukom..

DNEVNI HOROSKOP za 30. decembar: Ovnu stiže nagrada, Lava muči prošlost, Škorpija pred važnom odlukom..

29. prosinca 2018. Off By Admin 1

OVAN

Zvezde su vam pripremile za danas jedan opušten dan kada je ljubav u pitanju. Moraćete malo odvojiti vreme i razmisliti o svojim ličnim vrednostima, kao i šta zaista želite od jedne veze. Nemojte na brzinu donositi odluke – uzmite vremena koliko vam je potrebno. Nagrada će biti jako lepa.
 
 

BIK

Vrlo je moguće da danas emocije budu na trenutak zaleđene! Pod uticajem planetarne energije biće vam teško da doprete do drugih. Imate dosta toga na pameti, ili morate da razgovarate, ali se pribojavate nečega. Moraćete uložiti izvestan napor.
 
 

BLIZANCI

Moguće su izvesne komplikacije danas u ljubavnoj vezi, jer će vam biti teško da doprete do drage osobe. Najverovatnije da se pribojavate da započnete temu koja vam se čini škakljiva. Ukoliko uspete da prevaziđete svoj strah, imaćete velike šanse da premostite taj jaz imeđu vas.

 

 

RAK

Po prirodi ste pričalica i teško vas je zaustaviti. Međutim, danas, po uticajem planetarne energije biće vam teško da progovorite. Možda vam je sama tema nepoznata, a vi se pribojavate posledica. Ali, ako uspete da napravite prvi korak uvidećete razliku.
 
 

LAV

Zvezde vam danas mogu doneti neke strahove i duhove iz prošlosti, koji opsedaju vašu trenutnu vezu. Ne postoji niti jedan opipljiv razlog zašto se tako osećate, ali moraćete pronaći vezu između tog starog straha i trenutne dileme. Nije najpametnije da donosite važne odluke danas.
 
 

DEVICA

Moguće je izvesno zahlađenje odnosa u ljubavnoj vezi. Najverovatnije je da ćete danas pod uticajem planetarne energije biti veoma zauzeti i nećete imati dovoljno vremena da ga posvetite partneru. Tajna je u tome da pokušate da ga čujete i pomognete mu da prevaziđe svoje strahove koje prikriva – pobediće upornost!
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3