DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. decembar: Jarac priznaje osećanja, Ribe čeka prava avantura, Biku se ostvaruje želja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. decembar: Jarac priznaje osećanja, Ribe čeka prava avantura, Biku se ostvaruje želja…

29. prosinca 2018. Off By Admin 1

OVAN

Kako vi apsolutno sve u životu shvatate ozbiljno, od pranja sudova do ljubavnog života, današnja planetarna konfiguracija značiće da želite malo da se opustite i budete manje formalni i opušteni. Možda je vreme da se malo odvojite od partnera i provedete veče svako sa svojim društvom. Recite mu tačno ono što osećate.
 
 
 

BIK

Trenutna planetarna energija pružiće vam danas osećaj stabilnosti i sigurnosti. Imaćete prednosti i biti sposobni da napravite određene planove sa partnerom, zajedno kao jedno! To će vam uliti poverenje i samopouzdanje da napravite daleko veće planove za budućnost. Oboje ćete biti zadovoljni.
 
 

BLIZANCI

Nemojte brinuti ako danas počnete da vagate između sopstvenih i zajedničkih interesa. Trenutna planetarna energija uticaće da se osećate sigurnije tek na kraju dana. Možda vam partner (trenutni ili potencijalni) pokloni lep poklon ili napiše poruku koja će vas totalno razuveriti, ili će vam reći licem u lice! Kako god, uživaćete bez ikakvog dvoumljenja!
 

 

RAK

Danas biste mogli ozbiljno da razmišljate o svojoj vezi sa trenutnim ili potencijalnim partnerom. Možda imate plan da zajedno sa njim saznate više. Uradite to, jer ćete se bolje upoznati. Konstruktivne ideje mogu vam pomoći da se oboje bolje osećate i koncentrišete jedno na drugo.
 
 

LAV

Danas ćete biti veoma praktični. Sa ovakvom planetarnom energijom, shvatićete da vi i vaš partner imate o čemu da porazgovarate, kako biste podigli vezu na viši nivo. Napravite plan za današnji dan i zajedno pokušajte da dođete do željenog rešenja. Vrlo je važno da danas iskoristite svoju praktičnost.
 
 

DEVICA

Današnja planetarna konfiguracija sugeriše vam da manje fantazirate, a više realno i praktično planirate svoj ljubavni život. Nemojte samo sedeti skrštenih ruku i misliti da će se sve srediti samo od sebe. Neće! Morate zasukati rukave i malo poraditi na onome što želite. Uvidećete kako odjednom želite više konkretnih stvari i više sigurnosti!
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3