Dva znaka NIKAD SREĆNIJA, a jednog čeka BOL I TUGA! Ova 3 horoskopska znaka će do KRAJA GODINE da dožive VELIKO IZNENAĐENJE!

Dva znaka NIKAD SREĆNIJA, a jednog čeka BOL I TUGA! Ova 3 horoskopska znaka će do KRAJA GODINE da dožive VELIKO IZNENAĐENJE!

29. prosinca 2018. Off By Admin 1

Ova godina se polako bliži kraju i bilo da vam je bila najbolja ili najgora u životu (ili vam je jednostavno bila sasvim prosečna i bukvalno nećete imati po čemu da je pamtite) u januaru nam stiže novi, svež početak. Međutim, do kraja decembra, ova tri horoskopska znaka će doživeti veliko iznenađenje na različitim poljima.

 

 

Rak

Znamo da za mnoge pripadnike ovog znaka 2018. godina nije bila idealna – pored previše posla kojim ste se preokupirali prethodnih meseci, ni na ljubavnom planu vam nisu cvetale ruže (uglavnom zbog istog tog posla koji vam je odvlačio previše pažnje i vremena).

 

Međutim, pred vama je period koji će konačno doneti malo odmora, uživanja i priliku da se prepustite voljenoj osobi ili stvarima koje zapravo volite u životu. Vaše iznenađenje neće doći spolja, već iznutra – zvezde su u narednim danima tako poređane da vam se nameće velika životna odluka, a ovog puta ćete odlučiti da napravite drugačije prioritete u životu.

 

Ova promena će vam se desiti bukvalno preko noći, a moguće da će do toga dovesti neka veća svađa sa dragom osobom ili promena na poslu. U svakom slučaju, pred vama je životna odluka koje će vam ulepšati naredne dane.

 

 

Jarac

Za razliku od Rakova, dobar deo Jarčeva će se složiti da iza njih ostaje jako dobra, uspešna i opuštena godina (možda se, doduše, i neće složiti naglas jer Jarčevi imaju tendenciju da od sebe prave žrtvu pomalo, ali objektino znaju da je tako). Međutim, ovi srećnici će krajem decembra i u prvom delu januara bukvalno da dožive najlepši period u životu, barem kad je ljubav u pitanju – očekuje ih poznanstvo sa novom ljubavlju ili iznenadni povratak stare ljubavi!

 

Budući da ste prethodne mesece proveli fokusirani na druge stvari i pomalo zanemarivali ljubavni život, nova prilika za ljubav će vas bukvalno strefiti poput groma i dobra je verovatnoća da će vam taj osećaj biti totalno iznenađenje. Dragi Jarčevi, najgora stvar koju možete da uradite kad se to desi jeste da se povučete. Opustite se, prepustite se emocijama i uživajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2