Kad muškarac VOLI ŽENU: JEDINI siguran znak da ON ŽELI DA BUDE SA TOBOM..

Kad muškarac VOLI ŽENU: JEDINI siguran znak da ON ŽELI DA BUDE SA TOBOM..

29. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovo je jedina i najvažnija stvar koja govori da muškarac želi da bude sa vama. Najozbiljnije. Ništa nije bitno osim ovoga.

Da li ste i vi primetili jednu od krucijalnih stvari u vezama današnjice – da se ljudi zadovoljavaju sajber dejtingom?

 

 

Kao da je poruka, slika, glasovna poruka ili video sasvim dovoljan način komunikacije tokom dana. Danas, u užurbanom vremenu takav način komunikacije u vezi možemo da nazovemo prednošću u odnosu na prethodne generacije. Imamo bolje uslove da održavamo komunikaciju tokom dana, ali postoji krucijalan deo koji nedostaje u tome.

 

Možemo provesti dane pričajući sa nekim ili se dopisujući, ali ono što je najbitnije je viđanje. Možete da primate poruke svako veče, jutro, da dobijate cveće na poslu, ali ništa od toga nije važno ukoliko se on ne potrudi da vas vidi uživo.

 

Muškarac koji je zainteresovan za vas, nevažno koliko je “zauzet” će uvek naći vremena da se vidi sa vama ukoliko ga zanimate. Bez izgovora, laži i praznih obećanja. Naravno ovo je ukoliko je u odnosu sve u redu.

 

Kada muškarac upozna ženu koja mu zaokupi pažnju, dopisivanja i taj zabavni deo je sastavni deo odnosa, ali ono što vas izdvaja u odnosu na bilo koju drugu ženu je to da li želi da provodi vreme sa vama. Sajber veza je jedan od važnih delova veze, ali nikako ne sme da bude njen najveći deo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2