Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- ŠKORPIJA- Jedan susret će sve promeniti!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- ŠKORPIJA- Jedan susret će sve promeniti!

29. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Partner je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom mesecu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

Škorpija januar 2019: Horoskop za zdravlje

U ovom periodu vaše zdravlje je sasvim solidno. Ukoliko želite da budete zdravi ne junačite se i ne testirajte svoje sposobnosti. Nemojte mnogo da se ljutite ako neko želi da vam ukaže na grešku i počne da vas kritikuje. Idu praznici, te budite tolerantniji, a time ćete i svoje zdravlje očuvati. Vi ste osoba koja često zna da pretera te se trudite da se obuzdate u određenim situacijama kako vaše zdravlje ne bi ispaštalo.

Budite umereni u konzumiranju hrane i pića. Novogodišnji praznici sa sobom nose mogućnost prejedanja, a to vam sad nikako ne treba. Savet je da pazite kičmu, moguće je da ćete nositi nešto teško, čime ćete uzrokovati bolove u donjem delu leđa, a to će vas naterati da mirujete nekoliko dana, što u krajnjoj liniji možda i nije loše.

Škorpija januar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Ako se bavite trgovinom, nastupa povoljan period, posebno ako je reč o uvozu. Obratite pažnju na kurs Dolara i nemoj kalkulisati sa njim. Moguće da će nastupiti manji problemi koji će biti lako rešivi. Neke Škorpije će u ovom periodu biti depresivne, a to se pre svega odnosi na one koje su ostale bez posla ili partnera.

Pošto ćete biti skloni crnim mislima, najbolje je da svu tu lošu energiju usmerite u nešto kreativno, jer će vam se pružiti prilika da nešto zaradite. Imaćete dosta obaveza na poslu, ali uspeh je na kraju meseca zagarantovan. Januar će za iskusne blizance biti povoljan za poslovne transakcije, ali budite oprezni jer možete biti izmanipulisani od strane bliskih saradnika. Obnovite svoju poslovnu garderobu kad budete u prilici.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII
Vaš element: voda
Vama upravlja: Pluton
Vaš kamen: topaz
U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima
Raspoloženje: nepokolebljivo
Tajna želja : da trijumfuje

Stranice: 1 2