NEKA POLUDI OD LJUBAVI! Zanimljive stvari i POTEZI koji će ga naterati da „POLUDI za tobom“ !

NEKA POLUDI OD LJUBAVI! Zanimljive stvari i POTEZI koji će ga naterati da „POLUDI za tobom“ !

29. prosinca 2018. Off By Admin 1

4. Budite opušteni i ležerni tokom komunikacije

Nema potrebe da mu odmah preko sms-a dajete do znanja kako ste „odlepili“ za njim, već samo umereno.

Budite svoji i pričajte o neobaveznim tememama, kao sa svojim prijateljima. Pokažite svoju duhovitu stranu, svideće mu se to.

5. Budite zainteresovani za njega i njegov život

Usmerite svoju pažnju na njega. Muškarci ne vole kada ih previše opteretite nekom svojom pričom, ali itekako vole da vas zabavljaju istom.

Vole kada se interesujete šta su radili prethodnog dana i kako mu izgleda novi auto. Postavljajte mu pametna, ali kul pitanja, da vidi da vas zaista interesuje njegova svakodnevica i biće oduševljen time.

6. Slušajte ga i pamtite ono što govori

Svako bi se osetio loše ako uvidi da ga uopšte ne slušate, a pogotovo dečko kom se sviđate. Iako vas možda neke stvari ne zanimaju u vezi njega, ako već želi da vam to da do znanja verovatno je njemu bitno i želi to da znate, cenite to.

Tada će znati koliko vam se on sviđa i dopašće mu se to što ste svoju pažnju usmerili na njega i mislite o njegovim stvarima.

7. Razoružajte ga pitanjima o porodici i prijateljima

Pitajte ga o porodici, bratu, sestri. Nemojte postavljati samo uopštena pitanja, već slobodno kada bude pogodan trenutak i tema usmerite se na važne životne stvari. Kvalitetna pitanja i promišljanje će mu se mnogo dopasti.

Ostavićete utisak sređene devojke koja zna šta želi. Kada vam se otvori o ovim temama znajte da ste na dobrom putu da ga osvojite.

(b92.net)

Stranice: 1 2