NIJE PREBOLIO BIVŠU, A TEBE ZAVLAČI: 5 znakova da je u njegovom srcu DRUGA ŽENA

NIJE PREBOLIO BIVŠU, A TEBE ZAVLAČI: 5 znakova da je u njegovom srcu DRUGA ŽENA

29. prosinca 2018. Off By Admin 1

Napokon ste pronašli partnera s kojim uživate punim plućima. Sjajno vam je zajedno, obasipa vas pažnjom, ali u vama svako malo proradi crv sumnje.

Evo kako ćete prepoznati da i dalje nije preboleo bivšu.

 

 

1. Stalno je spominje

U ovom slučaju izreka ‘nekad bilo, sad se spominjalo’ vam baš i ne ide na ruku. Ovo je vrlo očigledan razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u pozadini njegove glave, ili bolje rečeno srca. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije preboleo i da mu je još u svežem sećanju.

 

 

2. Upoređuje je sa vama

Poređenja uopšteno nisu sastojak veze koji bi mogao da je unapredi ili učini vatrenijom. Kompliment poput onoga da imate osmeh kao Hajdi Klum je dobrodošao, ali bilo šta drugo ne prolazi. Upoređivanje s bivšom možete da tolerišete prvih 48 sati veze, a nakon toga ističe test na tolerisanje nepoželjnih u vezi.

 

 

3. Nastavlja da se druži sa njom

Ne želite da budete jedna od onih koja ograničava svog muškarca, te stisnutih zuba izražavate podršku druženju svoje ljubavi s nekadašnjom devojkom. Da, oni jesu samo prijatelji, ali ova bi drugarica morala da bude na sigurnoj udaljenosti veći deo vremena. U njegovoj blizini bi trebala biti eventualno na kafi posle posla, i to ponekad u vašem prisustvu. Zašto da ne, možda biste i vi mogle da budete dobre poznanice.

 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2