TAROT HOROSKOP ZA JANUAR 2019.: Vagu očekuje VELIKO ISKUŠENJE, Škorpiji se na čudan način OSTVARUJU SNOVI, a Biku se život MENJA IZ KORENA

TAROT HOROSKOP ZA JANUAR 2019.: Vagu očekuje VELIKO ISKUŠENJE, Škorpiji se na čudan način OSTVARUJU SNOVI, a Biku se život MENJA IZ KORENA

29. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Vaša silna ovnovska energija stalno vas tjera naprijed u nove izazove, nove pobjede, ako treba i “glavom kroz zid”. No, u januaru je za vas važno da obratite pažnju na iskustva koja su već prisutna u vašem životu. U težnji za novim postignućima nemojte zaboraviti u potpunosti uživati u onome što vas već okružuje. Budite poput djeteta u igri – spontani i spremni diviti se najobičnijem kamenčiću kojeg ste pronašli u blatu. Kad vas ponese nešto novo, slijedite taj impuls, ali ne zaboravite biti “ovdje i sada”. U januaru je za vas vrlo važno da spojite dječju spontanost, oduševljenje i nevinost s mudrošću zrele dobi. Ne prelazite olako preko naizgled trivijalnih, nevažnih i malih stvari jer biste mogli propustiti nešto vrlo važno što bi vam moglo doći sakriveno u “skromnom pakiranju”. 

 

 

Bik

Vaša potreba za osjećajem sigurnosti i stabilnosti te za konkretnošću u fizičkom svijetu, naredni mjesec bi mogla biti poljuljana nepredvidljivim i nepostojanim vodama svijeta emocija. Ne tražite oslonac na vani, u izvanjskim materijalnim stvarima, jer će zbivanja u januaru od vas tražiti da se više oslanjate na svoj unutrašnji svijet i čvrst temelj kojeg ste trebali izgraditi u sebi. Ako ga ne nalazite, budite bez brige, tijekom mjeseca životne okolnosti će vas potaknuti, ako treba i primorati da se pozabavite svojim unutarnjim osloncem. Budite poput kornjače – bila ona na čvrstom tlu obale ili u nemirnim vodama jezera, njena “kuća” je uvijek s njom, oklop kojeg uvijek nosi sa sobom je njen dom i njena sigurnost. 

 

 

Blizanci

Za vas kao blizance koji ste skloni mentalnom analiziranju svake sitnice u životu, tijekom januara je vrlo važno da svoju mentalnu aktivnost podržite iskrom nadahnuća, da rasplamsate žar koji će vas potaknuti na konkretno djelovanje. Također je važno da razmislite o suradnji s drugima, bila to poslovna suradnja na nekom projektu, obiteljsko druženje, putovanje ili izlazak s prijateljima, ili bilo koji drugi oblik zajedništva. Važno je da ono što želite ostvariti podržite energijom tima! Kada više osoba uloži energiju u zajednički cilj događa se sinergija. To je umnogostručenje učinaka koji su veći od pukog zbroja pojedinačnih uloga. Ne osamljujte se tokom januara već prihvatite ruku koja vam se nudi. Ili je sami pružite. Ako nema druge, zatražite je!

 

Rak

Tokom januara obratite pažnju na vlastitu kreativnost. To može značiti kreativnost u užem smislu, onu umjetničku… pisanje, slikanje, glazba, ples, decoupage ili bilo koji drugi stvaralački hobi. Ali energija kreativnosti je mnogo više od umjetničkog izražavanja. Ona uvijek uključuje neki oblik stvaranja i uključivanja cijelog sebe u problem koji nastojimo riješiti ili cilj koji pokušavamo ostvariti. Za rakove je vrlo važno da ovaj mjesec unesu dašak kreativnosti u sva područja života. Kuhate li ručak neka to ne bude rutinski već se svjesno i kreativno angažirajte. Obavljate li inače rutinske poslove pokušajte pronaći način da kroz njih ipak izrazite sebe i svoju osobnost. A kreativan pristup je iznimno važan ako radite na nečem “velikom”. Kreativnost nećete dozvati umom, nju trebate prizvati, a potom i osjetiti u svom biću. Neka vas kreativnost vodi u ovom mjesecu! 

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3