DNEVNI HOROSKOP za POSLEDNJI DAN U GODINI: Ovan na putu, Bik uživa u ljubavi, Devicama nedostaje strpljenja, Vodolija se vraća u prošlost..

DNEVNI HOROSKOP za POSLEDNJI DAN U GODINI: Ovan na putu, Bik uživa u ljubavi, Devicama nedostaje strpljenja, Vodolija se vraća u prošlost..

30. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Danas svu svoju energiju i pažnju usmerite na nekog iz vaše neposredne okoline. Najverovatnije se radi o nekom sa posla koji je zapao u emotivne probleme. Pokušajte da budete diskretni što je više moguće i stupite u akciju u pravom momentu. Potrudite se da budete pažljiv slušalac, jer je to sada nekome najpotrebnije. Savete ostavite za kasnije.    

ŠKORPIJA

Danas mnoge brige ostavljate iza sebe, sigurnost ste stekli iz vlastitog iskustva i sada je samo potrebno da tako nastavite i u buduće. Kad drugi nailaze na poteškoće, vi uvek znate gde je izlaz – pokažite i ovog puta da to umete. Koristi imaju svi, a vi ćete se osećati više nego dobro. Ne ustručavajte se da svoje iskustvo podelite sa nekom ko je trenutno u sličnoj situaciji u kojoj ste bili.    

STRELAC

Potrebno vam je tako malo energije da iz ovog dana izvučete maksimum. Kao da nemate volje ni motivacije da neke obaveze privedete kraju, a neke projekte ne možete ni da zamislite da započinjete. Budite spremni da ovo promenite. U početku će ići teško, ali uz pravu podršku, veoma brzo ćete shvatiti da ništa nije nedostižno. Proverite krvnu sliku.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3