Izaberi jedan PAKETIĆ i saznaj šta ti donosi NOVA GODINA

Izaberi jedan PAKETIĆ i saznaj šta ti donosi NOVA GODINA

30. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Izaberi jedan paketić i saznaj šta te očekuje za novogodišnje praznike..

1. Zatisje pred buru

Vama ce ovaj period djelovati monotono i dosadno, mirno bez vecih desavanja na ljubavnom planu, i u jednu ruku i jeste tako.

Ali sa druge strane, nesto se kuva, i to ce eksplodirati kroz period od dve do tri nedelje. Uzmite sebi ovaj period da jos jednom razmislite sta zaista zelite, da se spremite, i vec pocetkom sledeceg mjeseca sve ce ici lakse i dinamicnije.

On je takodje jako zaineresovan ali to krije, pa Jednom kad sav taj flert vise ne mogne ostati samo na tom, pokazace vam svoje emocije. Budite strpljivi.

2. Tajni obozavaoc

U vasem zivotu ce se pojaviti neko jako zanimljiv, tj razotkrit cete da vas jedan poznanik dugo vremena voli. E sad na vama je da li cete mu poslati signal odobravanja i da napokon skupi hrabrosti da vam pridje.

Problem je sto se jako dobro poznajete i vi ste ga dozivljavali iskljucivo i samo kao druga.medjutim tog momenta kad saznate istinu i u vama ce nesto zatreperiti.

Jednostavno se niste tome nadali. Ako ste slobodni, ovo bi mogla biti prilika koja se naprosto ne propusta. Mogla bi biti “prava stvar”.

Ne dolaze ovakve situacije često zato budite srećni što vas neko voli i volit i vi nekoga. Ljubav je nešto najlepše.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3