Ne igrajte se VATROM, dame rođene u OVIM znacima PREVARU NIKAD NE PRAŠTAJU!

Ne igrajte se VATROM, dame rođene u OVIM znacima PREVARU NIKAD NE PRAŠTAJU!

30. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Kada je ljubav i veze u pitanju neke žene su spremne oprostiti prevaru i preći preko toga ali ne i dame rođene u ova 4 znaka Zodijaka. Njih kad jednom izdate završili ste.

 

One prevaru u ljubavi NIKAD ne praštaju. 

 

OVAN

Žene rođene u znaku Ovna su dame koje prvo cene iskrenost i odanost kod ljudi. Jednom kada uđu u vezu one od svog partnera očekuju portpunu odanost i vernost. Ko se misli igrati neka se ne petlja sa ženom u ovom znaku jer će ga postaviti gde mu je mesto. One u ljubavi traže stalnu pažnju i posvećenost i ako primete na partneru da se promenio i da nešto ne daj Bože skriva teško njemu.

 

Žena Ovan ukoliko otkrije prevaru u vezi u stanju je da razglasi na sva zvona koliko je on loš. Ova žena će se pobrinuti da ga javno ponizi da bi mu se osvetila. I kada se ne svete ove žene su završile s vama na ovom svetu. Ona može da bude divna i odana u ljubavi sve dok je poštujete. Može da vam prašta sitne laži i da pređe preko toga. Ali kada je zamenite sa drugom ženom, e to vam nikada neće oprostiti.

 

SVOJE BRANI ŽIVOTOM

 

ŠKORPIJA

Ove žene su posebne u ljubavi ali su posebne i po tome što su jako ljubomorna kada neko dira nešto što je njihovo. Kada su u vezi Škorpije znaju da budu dobre žene i odane ljubavnice, sve do jednom.

 

Ukoliko Škorpija shvati da je lažete, vi ćete istog trenutka prestati da postojite u njenom životu. Ovo su žene koje izdaju nikada ne zaboravljaju a ljude koji su ih izdali precrtaće iz svog života zauvek. Njima je istina jako važna, i u vezu cene odanost i ne trpe laži. Ko oseti bes ove žene shvatiće da nije nikada trebao da povredi ženu Škorpiju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2