DNEVNI HOROSKOP za 1. januar: Devica pred važnim izborom, Jarcu stiže novac, a Vodoliji nova ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 1. januar: Devica pred važnim izborom, Jarcu stiže novac, a Vodoliji nova ljubav…

31. prosinca 2018. Off By Admin 1

OVAN

Profesionalne i socijalne ambicije ćete ostvariti samo kao deo tima. Zaboravite na individualnost, jer ako niste spremni na kompromis, problemi, ali i neuspeh, su neizbežni. Pokušajte da izađete iz svakodnevne rutine, jer ste pomalo zaboravili na spontani smeh i šalu.
 
Potrudite se da izbegnete okršaj sa najbližima, a sve zbog vaše izražene potrebe za kriticizmom.
 
 
 

BIK

Moraćete da popustite u jednoj situaciji, ako želite da ostvarite ono što ste zamislili. Mogli biste da se osetite poniženo ili čak osramoćeno, zato dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno. Ne obraćajte pažnju na neke informacije koje danas budete dobili, a tiču se nekog iz vašeg radnog okruženja.
 
Distancirajte se od tračeva.
 
 
 

BLIZANCI

Ne dozvolite da vam minorne stvari odvlače pažnju od onog što je zaista bitno. Imaćete dovoljno snage da se suočite sa svim izazovima. Jedan prijatelj bi jako želeo da vas vidi i porazgovara o nekoj škakljivoj temi.
 
Budite pažljiv slušalac i savetujte ga od srca – želeo bi da čuje kako biste vi postupili u istoj situaciji.
 
 
 

RAK

Imate utisak da vam je potrebno više energije, truda, upornosti nego drugima, kako biste napredovali u karijeri. Zaboravite na osećaj manje vrednosti i staloženo prihvatite sopstvena ograničenja. Postoji opasnost da se osetite istrošeno,već na pola puta.
 
 
Ovaj dan je pogodan za druženje sa porodicom i prijateljima.
 
 

LAV

Nalazite se pred izborom koji nije nimalo lak: provesti dan u krugu porodice i biti nekome uteha ili okupirati se poslovnim obavezama koje su se nagomilale.
 
Pokušajte da odredite prioritete, kako ne biste bespotrebno rasipali energiju. Jedan iznenadni poziv bi mogao da vam ulepša dan. Zdravstvena situacija je zadovoljavajuća, ali nađite vremena za fizičku aktivnost.
 
 

DEVICA

U jednoj situaciji ćete biti prinuđeni da napravite izbor koji vam se neće dopasti.
 
Pa ipak, gledajte stvari sa vedrije strane – dugoročno posmatrajući, znate da je to u vašem interesu. Neki dugovi iz vaše prošlosti dolaze na naplatu, a odnose se na emotivni život.
 
 
Potrudite se da zadržite hladnokrvnost i da ne pravite veliko pitanje oko toga.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3