DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. januar: Vaga saznaje istinu, Blizanci menjaju pravila, Škorpija se vraća u prošlost…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. januar: Vaga saznaje istinu, Blizanci menjaju pravila, Škorpija se vraća u prošlost…

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Planete vas danas podržavaju u odluci da krenete ispočetka i ostavite iza sabe vezu koja je došla do kraja i koja vam je zadala mnogo bola. Dovoljno ste patili. Sada je vreme da svoj život uzmete u svoje ruke. Potrebne su vam promene. Prihvatite udvaranje nekoga kome je zaista stalo do vas i uskoro ćete ponovo biti srećni.
 
 

BIK

Vi možete da zatvorite svoje srce potpuno kao i da ga ostavite potpuno na tacni. Sve zavisi od vas. Ali nijedna krajnost nije dobra. Najbolje bi bilo da napravite balans. Za to je potreban trud i samokontrola. Nakon nekog vremena, bićete sami sebi zahvalni. Zvezde su danas na vašoj strani i donose svetlost u vaš ljubavni život.
 
 

BLIZANCI

Zvazde vas danas ohrabruju da probijete postojeću barijeru koja potiče iz prošlosti i sprečava vas da budete srećni. Nemojte da ograničavate sami sebe. Promenite stav i volite sebe više. Nemojte biti neko ko uživa u patnji. Lepše je biti srećan. Prava ljubav donosi radost i osmeh, a ne patnju i bol.
 

 

RAK

Istina ponekad ume da zaboli, naročito ukoliko je neko ponosan i osetljiv kao vi. Moguće je da ćete danas pokušati da izbegnete važan razgovor, a partner će prekinuti vašu samoobmanu i sasuti vam istinu u lice. On nije okrutan, jednostavno će želeti da vas vrati na pravi put. To se zove prava ljubav.
 
 

LAV

Zvezde će vas danas navesti da razmišljate o promenama u vašoj vezi. To neče biti samo mali površinski detalji, već neke krucijalne stvari sa kojima se nosite već duže vreme. Ukoliko ste nezadovoljni, nema potrebe da trpite bilo šta. Budite hrabri i zahtevajte promene. Potrudite se da ne budete previše dramatični, kako biste bili ozbiljno shvaćeni.
 
 

DEVICA

Danas nije dan za opuštanje. Trenutni raspored planeta je takav da ćete uz malo truda uspeti da postignete nešto veoma pozitivno i konstruktivno kada je vaša veza u pitanju. Započnite razgovor o važnoj temi, poradite na zajedničkim planovima. Za sve je potreban trud. On kasnije donosi uspeh i sreću na duže staze.
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3