Izaberi NEBESKI SIMBOL i pročitaj svoju ANĐEOSKU PORUKU za 2019. godinu!

Izaberi NEBESKI SIMBOL i pročitaj svoju ANĐEOSKU PORUKU za 2019. godinu!

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Naši anđeli su uvijek oko nas, usmjeravaju nas i daju nam božansku zaštitu.

Ponekad nismo u potpunosti svjesni njihove prisutnosti, ali to ne znači da se ne možemo uskladiti s njihovom porukom, samo ako pokušamo.

 

Ispod se nalazi serija od četiri nebeska simbola, od kojih se svaki koristi za određenu svrhu u anđeoskoj kraljevini.

 

Pogledajte ih pažljivo i odaberite onaj koji vas najviše privlači. Zatim, pročitajte svoju anđeosku poruku za 2019. godinu– zapamtite da je u redu ako ste privučeni s više simbola.

 

Ponekad nam je potrebno više poruka!

 

1. Zvono

Inspirirani ste se da odaberete zvono. To ukazuje na to da prolazite kroz ‘buđenje’, piše Mystical raven.

 

 

Zvona su korištena kroz vrijeme u vjerskim službama i proslavama. Zvuk zvona čisti ustajalu energiju i ubrzava dolazak novih mogućnosti, novih ljudi, novih interesa, novih ideja i dobrog zdravlja.

To je kao osobno proljetno čišćenje! Vaše tijelo, um i duh se ponovno energiziraju, prigrlite to.

 

Ako sanjate zvono ili vam se pojavljuje u meditaciji, vaš anđeo traži od vas da napravite proljetno čišćenje dijela života u kojem imate neke poteškoće. Kada to učinite, vrata za komunikaciju s anđelima bit će sasvim otvorena, jer je blokada uklonjena.

 

 

2. Kruna

Inspirirani ste se da odaberete krunu. Vaš anđeo postavlja krunu na vašu glavu kao znak čestitanja.

Možda ste bili dovoljno mudri da iskoristite svoje blagoslove, unatoč vašim izazovima. Anđeli vole kad to učinite jer to znači da postajete duhovniji (krajnji cilj za sve nas).

 

Tek kada uzmete ovaj pristup, život se otvara i postaje doista nevjerojatan. Nije slučajno da je kruna postavljena na vrh glave, na mjesto koje je dom krunske čakre. Ovaj energetski centar bitan je za sve duhovne veze.

Ako sanjate krunu ili vam se pojavljuje u meditaciji, budite vrlo zadovoljni! To znači da ste na putu do spektakularnog duhovnog razvoja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2