Izaberi NEBESKI SIMBOL i pročitaj svoju ANĐEOSKU PORUKU za 2019. godinu!

Izaberi NEBESKI SIMBOL i pročitaj svoju ANĐEOSKU PORUKU za 2019. godinu!

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

3. Harfa

Inspirirani ste se da odaberete harfu. Harfa proizvodi glazbu koja rezonira na posebnoj frekvenciji i ima smirujući, iscjeliteljski učinak. Vaš anđeo kaže da se približava razdoblje mira, prihvaćanja i sreće.

Ako ste se osjećali malo tužnima ili ste bili frustrirani životom, vaš anđeo kaže da se opustite i uživate u budućem vremenu. Osjetite sunce na licu, uživajte u životu. Ne morate ništa drugo nego prihvatiti mir koji dolazi k vama.

Sve će biti dobro, prosvjetljenje koje tražite dolazi

Ako sanjate harfu ili vam se pojavljuje u meditaciji, vaš anđeo vas podsjeća da je sve u odabiru trenutka. Vjerujte da postoji nebeski red i vi mu se morate pokoriti

4. Mač

Inspirirani ste da odaberete mač. To je simbol arhanđela Mihaela. Odabir ovog simbola znači da ste svjesno (ili podsvjesno) pozvali ovog Arkanđela za pomoć i zaštitu. Znajte da vas je čuo, čak i ako ste sumnjali u vašu sposobnost da se obratite anđelima.

On je ovdje kako bi vam pomogao da pobijedite osobne demone (nezdravih navika, straha, negativnosti i sumnje o sebi).

Možda ste si čak postavili pitanje jeste li dovoljno posebni da biste bili dostojni anđeoske pozornosti?

Odgovor je, da jeste!

Ako imate sposobnost da budete ljubazni prema samo jednoj osobi (ili životinji), tada ste vrijedni anđeoske pozornosti. Glavni posao anđela na Zemlji je promovirati ono što je poznato kao učinak valova.

Svaki sićušni ‘val’ koji stvorite ljubaznošću koju prikazujete, pokreće drugi mali val, sve dok se ne napravi veliki val. Zemlja i čovječanstvo su u kritičnom vremenu u povijesti i trebaju vaše valove da prežive.

Sada možete vidjeti koliko ste važni anđelima!

Stranice: 1 2