LJUBAV DO KRAJA GODINE: Blizance čeka VELIKO ISKUŠENJE u proleće, Bika očekuje VRUĆE LJETO, Jarac se vraća STAROJ LJUBAVI…

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Blizance čeka VELIKO ISKUŠENJE u proleće, Bika očekuje VRUĆE LJETO, Jarac se vraća STAROJ LJUBAVI…

31. Decembra 2018. Off By Admin 1

Planetarna kretanja u 2019. navješćuju korjenite promjene i zbivanja koja će imati velikog odjeka i kod zauzetih osoba i kod onih slobodnih, piše astrotarot.eu.

 

OVAN

Imati ćete jasnu viziju i osjećati ćete da ste na pravom putu kada je u pitanju ljubav.

Već u prvim danima početka godine bit ćete spremni na sve.

Tijekom proljeća svi oni Ovnovi koju nisu ušli u vezu sada će imati priliku. Ljubavne iskre dolaziti će s više strana. Vaša želja da ostvarite ljubavnu sreću, bit će na vagi. Razmišljati ćete na koju stranu da se okrenete. Bit ćete zadovoljni svojim odabirom i truditi se da i druga strana osjeti vaš entuzijazam.

Dolaskom ljeta neki od pripadnika ovoga znaka pokušavati će popraviti odnose u braku ili vezi. Odluka o zajedničkom odmoru svakako će u tome im i pomoći. Ovnovi moraju naučiti da i druga strana ima pravo na svoje mišljenje. Kad to prihvatite znat ćete cijeniti ono što imate.

 

U jesen oni koji još uvijek su sami tražit će ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imati će dosta muka s pronalaskom partnera, ako do sada nisu ga našli. Oni zauzeti, trudit će se da poprave svoj emotivni život.

Dolaskom zime neki od Ovnova naći će se na raskršću veza i odnosa. Kad shvate da njihov trud nema odjeka, okrenut će leđa partneru i otići. Ne odnosi se to na sve Ovnove, neki Ovnovi dat će sve od sebe da zadrže voljenu osobu bez obzira na kompromise.

 

NOVA BUDUĆNOST

 

BIK

Bikovi će u 2019. godini ulagati puno truda da ne ostanu sami.

Od perioda ožujka i početka proljeća, Bikovi će pokrenuti svoj šarm i osvajati suprotni spol. Oni Bikovi koji su u vezama ili braku, također će si dati truda i često nošeni valom strasti završiti u tajnim vezama.

Ljeto za Bikove koji su u vezama ili braku nosi harmonične odnose, mnogi će se odlučiti na proširenje obitelji, mnogi će težiti potomstvu. Slobodni Bikovi bit će u raljama strasti, ulaziti iz avanture u avanturu, tražiti samo ono, što oni znaju da im treba.

 

Tijekom jeseni puno Bikova snosit će posljedice ljetnih avantura, pokušavati na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspjeti, dok će drugi ljetnu avanturu graditi u ozbiljan odnos.

Dolaskom zime primirit će se i strast Bikova. Samo oni koji su još slobodni tražit će svoju srodnu dušu. Zima za mnoge bikove koji su u vezama nosi i odluke planiranja zajedničke budućnosti ili braka.

 

NESIGURNOST

 

BLIZANCI

U 2019. Blizanci će biti vrlo prevrtljivi u ljubavi.

Početak proljeća za Blizance svakako je vrlo težak period. Teško će prihvaćati odgovornost i često će biti svadljivi. Njihova želja za samostalnošću tinjati će i dalje. Oni koji su u vezi ili braku, svakako će biti pred teškim odlukama.

U period ljeta većina Blizanaca još uvijek će biti nezadovoljna svojim ljubavnim i emotivnim životom. Česte avanture ili samo pokušaji da se dokažu pred suprotnim spolom, dovodit će ih neuspjeha. Svi oni Blizanci koji će uspjeti zadržati stabilnost vlastitih poriva, doći će na svoje. Sreća i strast tijekom ljeta dat će im još više samopouzdanja.

 

U jesen većima Blizanaca bit će spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.

U hladnim danima zime, Blizanci će se posvetiti partner i uživati u dugim zagrljajima i strasti. Sve će podrediti svojoj sreći, te će i druga strana moći opušteno voljeti.

 

IZMEĐU DVE VATRE

 

RAK

Rakovi će tražiti ljubav tijekom cijele godine.

Dolaskom proljeća mogu ući u emotivnu priču, i ona bi u nekoj svojoj početnoj fazi funkcionirala savršeno. No, tijekom travnja možete da shvatite da osoba za koju ste zainteresirani nije iskrena prema vam ili da nema namjeru da se dublje veže.

Kad stigne ljeto, vrijeme je da se preispitate koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili. Ova tri mjeseca su vam komplicirana kada su emotivni i bračni odnosi u pitanju i treba se čuvati bilo kakve nagle odluke. Za slobodne Rakove mogućnosti su velike za početke novih emotivnih veza, a stoji da biste u ovom periodu mogli sjediti na dvije ili više stolica.

 

U jesen prilično trnovit put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionirati kao na klackalici, bit će potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i tjerati inat jedno drugom. Slobodnima s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada.

Dolaskom zime u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dijela ove godine. Netko vam se vraća i sada se vraća na pravi način oboje ste prošli neke teške momente i sada je vrijeme da se ponovo povežete. Slobodnim Rakovima zima donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3