LJUBAV DO KRAJA GODINE: Blizance čeka VELIKO ISKUŠENJE u proleće, Bika očekuje VRUĆE LJETO, Jarac se vraća STAROJ LJUBAVI…

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Blizance čeka VELIKO ISKUŠENJE u proleće, Bika očekuje VRUĆE LJETO, Jarac se vraća STAROJ LJUBAVI…

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

LAV

Na samom početku 2019. naglašena su vam polja doma i partnerskih odnosa.

U prvim danima proljeća zauzeti Lavovi će imati iskušenja, odnosi koji su vam važni lako mogu biti poremećeni, pa je potrebno da se više posvetite onima koje volite. Što se tiče slobodnih, za njih je ovo period kada emotivne priče lako počinju I još lakše se završavaju.

Ljeto, za Lavove je ovo period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju, kod vas će događanja po pitanjima ljubavi ići kao na traci, miješati će se prošlost i nova poznanstva.

 

Dolaskom jeseni slijedi vam još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje, sloboda.

Ipak će zima donijeti rješenje za poljuljane odnose. Naravno, morati ćete se vratiti na priče koje ste do sada propuštali s voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške.

Slobodni Lavovi će za to vrijeme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera, a neki od vas će morati priznati sami sebi da su možda pogriješili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe.

 

TAJNA LJUBAV

 

DJEVICA

Za vas je ovo godina u kojoj ćete pronaći ljubav, i to onu pravu, trajnu.

Već od proljeća vaše polje ljubavi je krcato planetima, pa će slobodnima romantična ljubavna događanja se otvaraju na svakom koraku. Moguće je da će u nekim od novonastalih ljubavnih priča biti prisutna razlika u godinama. Oni koji su u brakovima i vezama neka se bolje okreću ka partneru, jer će iskušenje postojati, i to prilično veliko.

U ljeto iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Djevicama i dalje jaka. Neke laži mogu biti otkrivene. Što se slobodnih Djevica tiče, i u ovom periodu još jedna šansa za veliku ljubav. Opet će to biti osoba nešto starija od vas i opet netko tko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

 

Za vrijeme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom dijelu može doći do obnove odnosa. Što će se kod Djevica u braku, kod nekih od vas doći će do prekida u tajnim pričama.

Dolaskom zime neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvjesno da će ovoga puta i ostati. Mnoge veze sada idu prema zarukama, zajednici, braku, čak i prinovama.

 

OGROMNE PROMENE

 

VAGA

Vama je ovo godina odluka i velikih promjena. Većina Vaga ljubit će ove godine iskreno I vjerno.

Proljeće onima u vezama i braku nosi skladne odnose i zadovoljstva. Ali ne dugo, jer oni u braku bit će skloni flertovima, koji ih mogu odvesti predaleko. Slobodne Vage provodit će se ludo i nezaboravno. Slijede vam dani ispunjeni ljubavnim prilikama, ali ovdje trenutno nema mjesta za neke ozbiljnije emotivne priče.

Tijekom ljeta zauzete Vage bit će zauzete odnosima s obitelji i pokušavati popraviti svoje odnose. Nekima će to uspjeti, nekima neće. Slobodne Vage tražit će ljubav, opuštanje, zabavu. Iz nekih neobaveznih odnosa, lako se može roditi prava ljubav.

 

Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu, mogu biti mirni, napetosti će popuštati. Tolerancija je nužna, a vi znate kako je zadržati. Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila traga na njihovom srcu. Ponovo se započinju ljubavne igre.

Zima uz hladne dane donosi tople i lijepe partnerske odnose. Sve Vage koje su slobodne, naići će na svoju srodnu dušu i dobro čuvati taj odnos. Brakovi i veze u periodu zime nose mirne trenutke, konačan sklad.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3