LJUBAV DO KRAJA GODINE: Blizance čeka VELIKO ISKUŠENJE u proleće, Bika očekuje VRUĆE LJETO, Jarac se vraća STAROJ LJUBAVI…

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Blizance čeka VELIKO ISKUŠENJE u proleće, Bika očekuje VRUĆE LJETO, Jarac se vraća STAROJ LJUBAVI…

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

ŠKORPION

Ljubav je kod vas tijekom cijele godine, dogodit će vam se točno one priče koje su vam namijenjene.

Zauzetim Škorpionima proljeće nosi mirne trenutke, vesele trenutke s voljenom osobom. Što se tiče slobodnih, ovo je divan period za vas. Moguće je da ste u 2019. već ušli zaljubljeni, a ako niste, to vas vrlo brzo i očekuje.

Ljetni period onima koji su od skoro ušli u veze, ali i onima s dužim emotivnim i bračnim odnosima, javljaju prvi, dosta neugodni problem, avanture i paralelne odnose koji vam mogu donijeti problem sa stalnim partnerom, ljubomore i sumnje.

 

Slobodni će uživati u potrazi za novim partnerom, a privlačiti će ih starije osobe. Bit će tu lijepih trenutaka, samo vodite brigu da su neki od njih i zauzeti, tako da nemojte ulaziti u takve odnose uz neka očekivanja.

Dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mjesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svjesni da s njima možete imati samo avanturu.

 

Zima za slobodne je period da se ponovo povežu s nekim s kim su izgubili kontakt, čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi za divno čudo, mogao biti prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vrijeme.

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cvjeta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

 

 

 

STRIJELAC

Nestabilna godina za one u vezama i brakovima.

Od početka godine pa i tijekom proljeća odnos s partnerom je promjenljiv i vi se osjećate na neki način neispunjeno i uskraćeno. Pojedini Strijelci već u ovom periodu mogu pokrenuti neke tajne aktivnosti. Ako ste slobodni postoje neke male šanse da uđete u normalan odnos, mada je mnogo jača postavka za to da se zaletite u vezu koja iz nekog razloga mora biti skrivana od očiju javnosti.

Tijekom ljeta kod slobodnih Strijelaca je već puno bolja situacija. Postoje itekako velike šanse za novu emotivnu priču, i odnos koji bi mogao da vam izuzetno prija. Kod nekih od vas, postoji čak i mogućnost za aktiviranje događanja s bivšim partnerima. Ako ste u paralelnom odnosu, potrebno je više pažnje i skrivanja, jer postoji šansa da stvari izađu na vidjelo. Ipak, nećete biti spremni da na ovu tajnu priču stavite točku.

 

U jesen Strijelci u emotivnim vezama i brakovima, do pred kraj ovog perioda, imati će problem u svojim bitnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti točku na vezu ili brak, ili će druga strana odlučiti da nema više što da radi s vama. Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim dijelom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim tko vam je ranije bio partner.

 

U period zime u emotivnim vezama i brakovima još uvijek se mogu provlačiti neki stari problem. U bračnim zajednicama kreće jedno mirnije i ljepše razdoblje, a oni koji su u dužim vezama baš u ovom periodu bi mogli da se odluče na osnivanje zajednice ili ulazak u brak. Slobodni će naići na osobu koju su dugo gledali, ali tek sada su spremni da se i konkretno pokrenu i uspiju.

 

NOVA ILI STARA LJUBAV

 

JARAC

Onima koji su slobodni ova će godina donijeti nebrojene mogućnosti i konačno pronalaženje sreće kada je ljubav u pitanju.

Početak godine i proljeća donosi slobodnim Jarčevima izuzetno dobro raspoloženje, ali i prvu priliku za novu emotivnu priču, najprije preko segmenta prijatelja i izlazaka. Već ovaj odnos bi mogao postati trajna kategorija u vašem životu. Zauzeti Jarčevi osjećaju nesigurnost kada su partnerstva u pitanju, što povremeno može u velikoj mjeri utjecati na vaše ponašanje prema partneru.

S ljetom počinju i problem s onima koji su zauzeti. Odnos je prilično zategnut i potrebno je mnogo strpljenja i tolerancije da bi se izašlo iz krize. Slobodni će imati šanse na sve strane i birati između prošlosti i nove osobe.

 

U jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da premda donekle stabiliziraju situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtjevan zadatak. Za to vrijeme slobodni Jarčevi uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti će ponovo doći na dnevni red, pa vidite da li vrijedi dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smjenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

Kroz period zime one veze koje su uspjele da prežive bure i oluje tijekom proteklog dijela 2019., sada već imaju priliku da se oporave i stabiliziraju. Za slobodne Jarčeve nastavlja se period s velikim mogućnostima za nove, neuobičajeno lijepe i romantične ljubavne priče.

 

RASTANAK 

 

VODENJAK

Pred vama je, blago rečeno, burna 2019.

Od početka godine i u period proljeća zauzetim Vodenjacima dolaze prilično velike mogućnosti da uđu u priču koju će željeti sakriti od očiju drugih. Ovo neće zaobići ni slobodne pripadnike znaka, jer i vi možete ući u odnos sa zauzetom osobom.

U period ljeta u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijaju neslaganje, trzavice, nastaje neka vrsta kaotičnosti, koja može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom. Jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vrijeme, slobodni Vodenjaci malo hoće pravu ljubav, malo hoće samo uživanje. Događaji se smjenjuju kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

 

Jesen je vrijeme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno.

 

Dolaskom zime neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično lošim vezama i brakovima, sada će moći dobrim dijelom da poprave situaciju s partnerom i da vezu vrate u normalan kolosijek. Što se tiče onih koji su slobodni, slijedi vam još jedan osvrt na prošlost, ali ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati.

 

VELIKE DILEME

 

RIBE

Ribe očekuje jedna izvanredno čudna, intenzivna, ljubavlju i velikim strastima obojena, godina.

I od početka godine i dijelom i proljeća malo je vjerojatno da će biti onih koji će biti imuni na vaš šarm. Zauzete Ribe mogućnost za malo tajnog flertovanja i to vjerojatno preko segmenta posla. Moguće je da želite sebi da dokazati da ste još uvijek atraktivni i da imate utjecaj na suprotni spol.

U ljeto neke će od slobodnih Riba biti najviše okupirane prošlošću. Može doći do kontakta s bivšim emotivnim partnerima. Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ćete uglavnom funkcionirati dosta mirno.

 

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti tko su osobe kojima se trebate okrenuti i posvetite im svu svoju pažnju i ljubav.

Dolaskom zime slobodne Ribe imati će voljenu osobu pored sebe. Postoji mogućnost zbog nepovjerenja da se povremeno kod partnera probudi ljubomora. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, vi ulazite u jedan puno bolji ljubavni period, tako da će mnogi planirati brak ili prinovu.

 

 

Izvor: astrotarot.eu

Stranice: 1 2 3