Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- BLIZANCI- Tajna veza!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- BLIZANCI- Tajna veza!

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Slavlja oko Nove godine doneće vam bogatiji društveni život i dovesti vas do veoma vrednih ljudi. Za vas to i nije tako neobično, kada se ima u vidu da vrlo aktivno učestvujete u procesima u bliskoj okolini kao i u rešavanju svih spornih situacija i pitanja. Koristite dobre vibracije koje su oko vas! Na svim poljima očekuju vas srećni zaokreti, i bićete opušteniji nego inače. Vrlo je verovatno da će vam se posao i ljubav preplitati, a moguće je i poznanstvo preko kolege.

U svakom slučaju dosta stvari će se izdešavati, a praznici će vam doneti ništa drugo do radost i veselje. Potrudite se da budete fizički aktivni. Mnogo hrane može škoditi vašem stomaku. Ne prejedajte se!

 

Blizanci januar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Imate dosta kvalitetnih ideja na pameti, sad je idealna prilika da ih realizujete! Zarada dolazi kao posledica predanog rada i istrajavanja na poslu. Ne odbacujte olako nagrade i priznanja – zaslužili ste ih. Ipak, sredinom meseca imaćete neke nesporazume na poslu sa bliskim kolegama. Najbolji savet je da ih prevaziđete mirnim putem i razgovorom, kako ne biste sebe doveli u neprijatnu situaciju.

Ipak more vas crne misli – imate utisak da vas u poslu uvek neko preduhitri u idejama koje ste vi osmislili već odavno, samo ih niste realizovali. Nemojte kritikovati saradnike, pošto ćete biti grublji nego što biste želeli, a to može biti pogrešno shvaćeno. Ne očajavajte, uskoro dolaze bolji dani, tako da će i vaše misli biti u skladu sa pozitivnim promenama.

 

Blizanci januar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam treba stabilnost i sigurnost. Zauzeti Blizanci razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom mesecu stati na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da svom partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije. Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom meseca ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom što će vas oraspoložiti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2