NEOČEKIVANA SREĆA! 3 horoskopska znaka kojima JANUAR DONOSI VELIKE PARE

NEOČEKIVANA SREĆA! 3 horoskopska znaka kojima JANUAR DONOSI VELIKE PARE

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Sudeći po finansijskim astro prognozama za januar 2019. godine – tri znaka uopšte neće morati mnogo da se cimaju da bi imali novčane dobitke. A mi znamo od koga ćemo zajmiti pare na kraju meseca.

 

 

OVAN

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u januaru 2019. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars.

 

Budući da Sunce i Mars prave lep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspeh vam dolazi i podiže vas na lestvici vođa, možda. Najviše uspeha ostvariće oni koji se bave umetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspešni možete biti i u drugim granama. Januar je sjajan mesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

VAGA

Januar je mesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umetničke talente, ali i kroz sreću.

 

Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2