NOVOGODIŠNJA PORUKA: Izaberi jedan BUKET CVEĆA i saznaj šta ti donosi NOVA GODINA

Odaberi ružu koja ti se najviše sviđa, ona donosi posebnu Novogodišnju poruku ljubavi za tebe… Koja ruža tebe najviše privači?

 

RUŽA BROJ 1

Ako ste izabrali ovu ružu a u vezi ste ovo je zlatno doba koje vam dolazi.. U narednom periodu imaćete priliku da uživate sa osobom koju volite. Pružiće vam se mnoge mogućnosti da poboljšate vezu i unesete mnoge radosti u vaš odnos. Najlepši period kada ćete zaosta uživati je leto koje dolazi. Čekaju vas prelepi trenuci koje ćete dugo dugo pamtiti.

 

Oni koji su sami a izabrali su ovu ružu su usamljeni i imaju osećaj da ih niko ne razume. Osećate se kao da ste nekao sami na svetu. Krijete svoje emocije i osećanja daleko od svih. U narednom periodu vi ćete tajno zavoleti jednu osobu ako niste zaljubljeni već, i bićete ludi od ljubavi.

 

Važno je da pokažete svoje osećaje i da čuvate u sebi emocije, tako i gušite. Probajte se osloboditi straha i dopustite sebi da osetite ljubav. Vi to zaslužujete ali morate naučiti da ponovo verujete ljudima i da učite iz grešaka.

 

Nemojte biti u seni, izađite na svetlo i pokažite koliku ljubav nosite u sebi.

 

 

RUŽA BROJ 2

Ukoliko ste izabrali ovu ružu a u vezi ste vama uskoro stižu jedne vesti koje će uneti nemir i jaz u vašu vezu. U narednom preriodu peolazićete kroz jednu čudnu fazu kada ćete i vi i partner preispitivati svoje osećaje. Vesti koje će doći do vas poljuljaće veru u vašu vezu i ljubav koju imate.

 

Nijedna veza nije idealna to morate znati. Ako vas još uvek veže ljubav probajte izgladiti nesporazume i rešiti probeme. AKo uspete prebroditi sve tegobe koje će vas snaći vaša veza biće jača i vašu ljubav više nikada ništa neće moži da ugrozi.

 

Oni koji su sami a izabrali su ovu ružu u narednom periodu imaće jako puno dešavanja na polju ljubavi. Vama uskoro u život ulazi jedna osoba koja će vam prodrmati svet. Zaljubićete se kao prvi put da volite.

 

Očekuju vas jake emocije i burna ljubav koja će početi strašću. Imaćete osećaj da gubite tlo pod nogama ali vm ništa neće biti važno u tom trenutku. Ova osoba s kojom ćete ući u vezu je jako specifična i tražiće od vas da promenite neke stvari iz svog života što će vas staviti u nezgodnu poziciju.

 

Međutim logično je da sa ljubavlju i novom vezom dolaze neke promene i da se ne možete isti ponašati kada ste sami i kada imate nekog.

 

nastavak na sledecoj stranici..