Bik, Devica i Jarac!- Evo šta vam ANĐELI poručuju za 2019. godinu!

Bik, Devica i Jarac!- Evo šta vam ANĐELI poručuju za 2019. godinu!

1. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Bik

Talasi unutrašnjeg nezadovoljstva zapljuskivaće vas sve učestalije. Spremni ste da prihvatite spoznaju da dolazi vreme za korenite promene. Odgađali ste ih i ignorisali, ali sad se sve lakše zamišljate u nekoj novoj stvarnosti. Najveće promene događaće se narednih godina u načinu na koji doživljavate sami sebe, u vašim interesima, u svemu onome što čini vaš lični izraz. Uran će vam u godinama koje slede dati snagu da ponovo pronađete sebe i svoj pravi put. Na mnoge ćete načine iznenaditi druge, ali i sami sebe.

Za početak ćete ponovo otkriti kako sebe da staviet na prvo mjesto. Znaćete bolje da zaštitite svoje interese od svih ljudi i situacija u kojima vas iskorišćavaju, što uključuje i porodicu. 

Verovatno nećete promeniti posao, ali ćete sigurno promeniti svoj stav prema njemu. Kako se budete rešavali svih nepotrebnih stvari, uverenja i obaveza koje vas trenutno blokiraju, doživećete slatki osećaj slobode. Tokom godine imate veliku podršku partnera, od finansija do saveta. Osvežena seksualnost pomaže vam da učvrstite vezu i naučite nešto novo o sebi.

Izvor: Sensa

Stranice: 1 2