DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 2. januar: Bik saznaje veliku tajnu, Jarcu nedostaje hrabrosti, Blizance čeka lepo iznenađenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 2. januar: Bik saznaje veliku tajnu, Jarcu nedostaje hrabrosti, Blizance čeka lepo iznenađenje…

1. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Danas je moguće da tokom jednog sasvim običnog razgovora vidite svog prijatelja u novom svetlu. Vrlo je moguće da ćete biti u prilici da dublje upoznate jedno drugo. Bilo da se znate dugo vremena ili ne, današnji razgovor će vam pomoći da otkrijete ljubavni potencijal između vas dvoje. Izgleda da vam je bilo suđeno da se baš danas sretnete.
 
 

BIK

 
Danas biste mogli pod uticajem trenutne planetarne energije da otkrijete nešto što niste znali do sada. Moguće je da ćete uvideti da ste jednako dragi izvesnoj osobi, kao i ona vama. Međutim, oboje skrivate svoja osećanja i to baš nema nekog smisla. Današnje otkriće moglo bi biti kao pozitivan šok, prijatno i lepo – možda i zauvek.
 
 
 

BLIZANCI

 
Danas bi ljubav mogla da vas iznenadi i izmami osmeh na licu. Planetarna energija ohrabruje vas da budete otvorenog uma, kao i da se više krećete u različitim društvima. Kupidonova strela može vas pogoditi baš kada se najmanje nadate. Pre nego što budete svesni šta vas je zadesilo, bićete na sedmom nebu. Zaslužili ste to
 
 

RAK

 
Pod uticajem današnje astralne energije, vrlo je moguće da se jedan sasvim običan razgovor pretvori u ljubavni – ukoliko vi budete dovoljno opušteni i to dozvolite. Na kraju, zar to nije ono što želite? Možda vam je potrebno da budete u određenom stanju duha i tela kako biste se rešili tenzije. Dajte sve od sebe. Nemojte da propustite ovu priliku.
 
 

LAV

Danas vas očekuje ne tako romantičan dan, posebno sa osobom koju ste nedavno sreli. Moguće je da ćete otkriti kako je to osoba snažne volje i da posmatra svet oko sebe prema sopstvenim visokim merilima.
 
Ukoliko vam je stalo do te osobe, potrudite se da pokažete sopstvenu snagu i posvećenost vašim životnim pravilima, ali i da jasno iznesete poentu. Nemojte da vas pogrešno shvati.
 
 
 

DEVICA

Ukoliko pokušavate da privučete nečiju pažnju, moraćete biti malo manje suptilniji a više agresivniji.
 
 
Današnja astralna konfiguracija daće vam neophodan podsticaj da objasnite tačno kako se osećate. Nemojte pokušavati da zabašurite istinu i prikažete sebe manje vrednim – jednom budite iskreni do kraja. Samim tim će i ta osoba biti otvorenija, iskrenija i ohrabrenija.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3