SUDBINA će u JANUARU OVA tri znaka staviti na VELIKI TEST ISKUŠENJA

SUDBINA će u JANUARU OVA tri znaka staviti na VELIKI TEST ISKUŠENJA

1. siječnja 2019. 0 By Admin 1

1. Strijelac

Naviknuti ste da uglavnom bez puno problema dodjete do onog sto zelite, idete korak po korak i nikada niste gubili glavu zbog nekog ili neceg. Zbog svoje osobenosti i karaktera, mirno i stalozeno prihvatate skoro pa svako stanje u kojem se nadjete i tako smireno trazite rijesenje. Medjutim, ono sto vam zaista izbacuje iz takta je izdaja i laz, i upravo sa takvim stvarima cete imati posla u mjesecu januaru.

Neko u koga imate potpuno povjerenje, moguce vrlo i da je partner u pitanju ukoliko ste u vezi, ce da vas razocara. Naprosto necete moci vjerovati sta se to desava i kada ste propustili sva upozorenja da ne bi do ovoga doslo..
Vi se za partnera borite jako dok ga ne osvojite i nakon toga vama uslijedjuje ravnodusnost jer ste nahranili svoj ego i ostvarili ono sto ste zamislili, ali sta je sa drugom stranom. Ovaj put ste upravo vi krivac i shvaticete to na najtezi nacin.. Ako uspijete pobjediti ponos koji vam je najveci neprijatelj do srece, zadrzacete svoju ljubav… Januar za vas znak znaci budjenje i suocavanje sa stvarnoscu…

 

2. Vaga

U periodu koji je pred nama, vi cete shvatiti koliko su zapravo sitni ti problemi kojima ste bili dozvolili da bukvalno upravljaju vasim zivotom, i nekako cete se samoinicijativno osloboditi nakupljenog stresa i tereta koji vas je zaista kocio sve ovo vrijeme..

Samim tim cinom otvoricete sebi vrata uspjeha i moci cete sebi da ustimate zivot bas po svojoj mjeri. Ovo nema mnogo veze sa ljubavi konkretno, na tom polju ste nekako izolovani, i potrebno je da prvo rijesite ovo sami sa sobom.. Znaci bili vi u vezi ili ne, proci cete kroz jedan period preporodjenja sopstvenih ideja i misli, i osjecacete radost zivota kao nikad do sad. Upravo taj osjecaj ce vam dati vjetar u ledja da se odvazite da pozelite jos vise.

Jako povoljan period za nove stvari, bilo da je to ljubavni pocetak ili neki poslovni plan, zapocnite ono sto zelite, i vidjecete koliko cete dobiti i na samopouzdanju i na samoprihvatanju… Tacno to vam je potrebno, pratite svoj unutrasnji tempo i necete pogrijesiti…

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2