Veliki horoskop za 2019. godinu- OVAN, BIK I BLIZANCI- Jedan znak započinje totalno NOVI ŽIVOT

Veliki horoskop za 2019. godinu- OVAN, BIK I BLIZANCI- Jedan znak započinje totalno NOVI ŽIVOT

1. siječnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Godina novih početaka

Ocjena godine 3

Ljubav i odnosi: Saturn vas primorava da otpustite iz svog života sve što je izgubilo svrhu i smisao. Neki odnosi postat će vam tegobni, primijetit ćete kako više nemate što za dati i kako vas sve više zanima što ima vani, u svijetu, novi izazovi i uzbuđenja. Bit će potrebno dosta truda kako biste usuglasili svoje potrebe s partnerom i ponovno probudili ljubav i strast. U tome će vam pomagati Jupiter koji će se brinuti da vam ne nedostaje optimizma i rješenja za probleme s kojima ćete suočavati na tom putu. Lako je moguće da neki odnosi dođu svom kraju, no ako postoji interes s obje strane, imat ćete i priliku za novi početak. Ovo je godina u kojoj staro i dotrajalo ‘umire’, a novo se rađa. Također vodite računa o tome da se vaše ambicije ne sudare s privatnim životom. Partner se može osjećati zapostavljeno i izuzeto iz vaših planova ili pak vi iz njegovih.

 

Sreća u ljubavi: Vaša ljubavna priča dobit će na važnosti od 20.4. do 15.5.. Venera u vašem znaku stvara nove prilike za ljubav i omogućuje vam da raščistite neke probleme iz prošlosti. Tu je i kolovoz koji je idealan za zaljubljivanje i flert.

 

Posao i novac: Ovo je važna godina za vas u profesionalnom smislu. Stvara se novi smjer. Napuštate planove i ideje koji su vas pratili u proteklim godinama. Kao da više ne možete po starome. Tražite neki novi put, novu motivaciju kojom biste prevladali zasićenost i pokrenuli se s mjesta. Godina je izvrsna za putovanja, suradnju sa strancima, za obrazovanje i edukacije kojima ćete povećati svoju stručnost. Odnosi sa starijim osobama i autoritetima mogli bi vas kočiti u napretku, no ne zadugo. Jasno vam je što trebate činiti kako biste zaobišli takve prepreke. Ova godina će financijski biti perspektivnija od prethodne, osobito u ožujku, svibnju i studenom.

 

Sreća u poslu: U veljači otvarate neka nova poslovna poglavlja i imate priliku ugovoriti posao koji će vam donijeti veću zaradu tijekom proljetnih mjeseci. Od 17.4. do 6.5. sjajno je razdoblje za rast, napredak i dokazivanje.

 

Zdravlje i forma: Jako je bitno da pronalazite vremena za odmor i opuštanje. Previše stresa i stalna jurnjava za obavezama i poslom mogli bi vas opteretiti i dovesti do pada imuniteta. Pripazite na kralješnicu, zglobove, kosti, zube, osobito tijekom siječnja. Bavite se sportom kako biste otpuštali napetost.

 

Oprez! Osobito osjetljivi i napeti bit ćete u siječnju kada je povećana mogućnosti konflikata i nekih smetnji na poslovnom i privatnom planu. Pripazite i na zdravlje U lipnju i srpnju se ozbiljnije pozabavite privatnim i obiteljskim životom. Tijekom listopada jedan odnos oduzimat će vam dosta energije.

 

BIK

Učite i ulažite u sebe

Ocjena godine 4

Ljubav i odnosi: U odnosu na proteklu, 2019.-a će biti mnogo stabilnija, možda i mirnija. No prije toga, potrebno je smiriti još uvijek uznemirene duhove prošlosti. Ako ste u prošloj godini imali problema u braku, razgovarajte s partnerom, pokušajte pronaći rješenja za ono što vas muči. Ukoliko u tome ne uspijete i odlučite započeti samostalan život očekuje vas i rješavanje nekih financijskih pitanja. Oni koji prevladaju nesporazume mogu unaprijediti svoj odnos, učiniti ga kvalitetnijim. Samci bi u ovoj godini mogli privući zauzetu osobu ili se upustiti u jednu vrlo strastvenu vezu. No put od zabave, flerta i povremenih susreta do ozbiljne veze bit će nešto duži. No barem vama ne nedostaje strpljenja.

 

Sreća u ljubavi: Ključna, da ne kažem prijelomna razdoblja za ljubav bit će druga polovina veljače kada strast raste, no i ključa potreba za novim iskustvima i odvajanjem od starog i poznatog. Od 15.5. do 9.6. bit ćete osobito privlačni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2