Veliki horoskop za 2019. godinu- OVAN, BIK I BLIZANCI- Jedan znak započinje totalno NOVI ŽIVOT

Veliki horoskop za 2019. godinu- OVAN, BIK I BLIZANCI- Jedan znak započinje totalno NOVI ŽIVOT

1. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Posao i novac: Ovo je vrijeme kada možete ojačati svoje poslovne pozicije, steći veći ugled u radnoj sredini ili čak profitirati od stručnog usavršavanja i profesionalnih edukacija. Ovo je poticajna godina za učenje i obrazovanje. Autoriteti su vam naklonjeni, osobito starije osobe i muškarci. Financijska situacija bi se mogla poboljšati u odnosu na proteklu godinu koja je bila nešto nestabilnija. Nekima se smiješe dobici od nasljedstva, prodaje nekretnina ili kroz okončavanje jednog sudskog procesa. Ovo je godina u kojoj možete spoznati svoju istinsku vrijednost i steći iskustva koja će vam pomoći u neposrednoj budućnosti. Zato nemojte prestati učiti i ulagati u sebe.

Sreća u poslu: Uvjerljivi ste, komunikativni, sve vam polazi za rukom od 6. do 21. svibnja. Lipanj je jako dobar mjesec za kraća putovanja i ostvarenje veće zarade kroz honorarni ili dodatni posao. Poslovno je dobar i cijeli rujan.

Zdravlje i forma: Riješit ćete neke zdravstvene teškoće koje su vas pratile u bliskoj prošlosti, a to će vam poći za rukom ako promijenite neke navike, način prehrane i ako se maknete od osoba i situacija koje vas iscrpljuju i živciraju. Više pažnje posvetite koljenima, želucu i trbuhu.

Oprez! Ožujak će za vas biti dosta naporan mjesec, kako na poslu, tako i na ljubavnom planu. Moguće su svađe i nesporazumi s bliskim osobama. Cijeli srpanj i prva polovina kolovoza možda neće ispuniti vaša očekivanja. Pripazite na zdravlje.

BLIZANCI

Promjene u bliskim odnosima

Ocjena godine 4

Ljubav i odnosi: Iduća godina mogla bi vam donijeti velike promjene na polju ljubavi. Kretanje Jupitera znakom Strijelca, uvijek donosi nove prilike. Pitanje je samo hoće li osobe koje će ulaziti u vaš život, tamo i ostati. Sigurno je da će biti burno i nepredvidivo, da ćete privlačiti pažnju drugih, isto kao što će i ljudi privlačiti vašu znatiželju. Bit ćete otvoreniji prema novim poznanstvima. Želite li flert, bit će ga napretek. Ako se pak zaljubite, morat ćete pronaći način kako riješiti neke vaše ili partnerove terete iz prošlosti s kojima ćete ući u odnos, a ti tereti mogu biti vezani uz kompliciran odnos s bivšim partnerom ili neka financijska pitanja.

Sreća u ljubavi: Najveći broj prilika za uživanje, zabavu i ljubav očekuje vas tijekom svibnja, lipnja, a i ljeto vam nudi bezbroj mogućnosti za provod, putovanja i nova poznanstva. Bit ćete iznimno duhoviti i nezaustavljivi.

Posao i novac: Poslovno godina pred vama usmjerava vas prema javnosti i onome što dajete drugim ljudima. Sada svoje znanje i talente možete bolje upakirati i prezentirati drugima. Financijski je godina pomalo nestabilna. Bit će uspona i padova, pa je dobro igrati na sigurno i ne riskirati s ulaganjima. Možda vam se ponudi i partnerska suradnja ili novi poslovni ugovor. Nemojte žuriti s odlukama i prije nego što odlučite, dobro promislite. Potrebna vam je neka promjena, nešto novo, novi izazovi, ne hrlite prema njima bezglavo i bez da ste se na neki način osigurali za slučaj da opcija propadne.

Sreća u poslu: Najviše u poslu možete dati kroz svibanj, lipanj i srpanj. Dobra je i druga polovina rujna, te veći dio listopada kada će vaše znanje i iskustvo biti traženi. U studenom ne potpisujte poslovne ugovore.

Zdravlje i forma: Želite li svoje tijelo dovesti u formu, izgubiti na tjelesnoj težini, krenite već od siječnja. Također, ne dajte da vas tjeskobne misli zaustave u ispunjenju vaših ciljeva. Nemojte pretjerivati s alkoholom i slatkom hranom, osobito tijekom zimskih mjeseci.

Oprez! Travanj je onaj mjesec u godini kada će vam nedostajati smirenosti i objektivnosti. Nervozni ste, lako ulazite u sukobe, niste spremni na kompromise. Ljutit će vas neka zbivanja na radnom mjestu, a i ljubavna situacija bit će napeta.

Stranice: 1 2