DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. JANUAR: Lavu stiže šok, Škorpije očekuju prave zavrzlame a JEDNOM znaku život više neće BITI ISTI…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. JANUAR: Lavu stiže šok, Škorpije očekuju prave zavrzlame a JEDNOM znaku život više neće BITI ISTI…

2. siječnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli imati manje fantazija i besciljnih razgovora, a više praktičnog planiranja zajedničke budućnosti. Ukoliko danas osetite da vam veza stoji na klimavim nogama, možda je vreme da preispitate svoje potrebe. Ukoliko vam je potrebno više sigurnosti i stabilnosti, vreme je za razgovor.
 
 

BIK

Danas nemojte nikako vagati između svojih emocija ili misli kada je ljubav u pitanju. Planetarna energija sugeriše da neko vama blizak nema više nameru da sedi i čeka da se vi smislite. Ukoliko se plašite ili brinete da pokažete svoje prave emocije zbog bojazni da ćete biti odbijeni, onda je vreme da se suočite sa njima i kažete šta vam je na srcu.
 
 

BLIZANCI

Trenutna planetarna energija sugeriše vam da malo dublje istražite danas šta izvesna osoba oseća prema vama. Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, nego ste u ranim fazama, onda danas pre nego ikad saznajte šta potencijalni partner oseća, kako biste znali šta da očekujete dalje. Možda je vreme da povedete ozbiljan razgovor.
 
 

RAK

Zvezde su vam pripremile sasvim lep dan u kome treba da uživate pored voljene osobe. Napravite zajedničke planove i preispitajte određene odluke koje ste doneli. Nešto u vašoj vezi treba da se popravi kako biste uspeli da idete napred. Što precizniji budete, to bolje po vas.
 
 

LAV

Zvezde su vam za danas pripremile mali šok, ali ne brinite biće sasvim pozitivan ishod. Skloni ste odugovlačenju, a to vam stvara više problema nego što vam zaista treba. Nešto vas je izbacilo iz koloseka u vašem ljubavnom životu i imate utisak da stojite u mestu. Nakon današnjeg dana, definitivno ćete želeti da požurite malo stvari i vratite se u igru.
 
 

DEVICA

Nemojte brinuti, ako vam nedostaje mašte šta da obučete večeras za zabavu. Današnja planetarna energija uticaće da prlično dobro izgledate u nečemu originalnom i jedinstvenom. Ukoliko tražite ljubav, onda nemojte nositi ništa što odudara od normalnog – budite jedinstveni u jednostavnoj odeći. Život vam više neće biti isti.
 
 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3