Sve će DATI za one KOJE VOLI, iako ČESTO sebe stavi na ZADNJE MJESTO! Ima VELIKO srce a najsrećnija je kad POMAŽE DRUGIMA

Sve će DATI za one KOJE VOLI, iako ČESTO sebe stavi na ZADNJE MJESTO! Ima VELIKO srce a najsrećnija je kad POMAŽE DRUGIMA

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Nježna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertirana, požrtvovna, suosjećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita.

 

Njena misija na ovom svijetu je pomagati drugima. Izuzetno je osjetljiva na potrebe drugih – u današnjem svijetu uzimanja njoj je važnije davati – no ne dopušta da bilo tko iskorištava njenu dobrotu i vječitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u svojoj nutrini krije veliku strastvenost i osjećajnost.

 

Ona je rođena u znaku – Ribe.

 

Znatiželjno promatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima te u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjarka u zodijaku, i od realnosti sposobna je brzo pobjeći u vlastiti svijet sanjarenja u kojem može biti tko god poželi. Neki smatraju da tako bježi od problema; drugi pak vjeruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

 

Veze

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osjećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi ‘pokorna’. Najveća joj se sreća udovoljavati voljenoj osobi.

Tajno Ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezerviranom jer zna da će tako djelovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više. Pacifist je te voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspirira, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Velikodušna je i obožava ugoditi partneru.

 

Prijateljstvo

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od vlastite dobrobiti i sreće. Žena Riba uvijek je tu za svoje prijatelje i kad god treba bit će im potpora i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo tko može imati. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znat će kako se njen prijatelj osjeća prije nego i on sam shvati vlastite osjećaje.

 

No, odjednom se može učiniti kao da izbjegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti osobno. Naime, Riba treba vrijeme i za sebe, a kako teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelju mora reći ne. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2