Sve će DATI za one KOJE VOLI, iako ČESTO sebe stavi na ZADNJE MJESTO! Ima VELIKO srce a najsrećnija je kad POMAŽE DRUGIMA

Sve će DATI za one KOJE VOLI, iako ČESTO sebe stavi na ZADNJE MJESTO! Ima VELIKO srce a najsrećnija je kad POMAŽE DRUGIMA

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Izgled

Ono što ćete prvo primijetiti na ženi Ribi je šarmantan osmijeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotizirajući pogled te melodičan glas.

Elizabeth Taylor poznata je po svojim očaravajućim očima, tipičnima za Ribe.

Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Prosječne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena Riba ima koju kilicu viška što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.

Čitava njena vanjština daje dojam mističnosti, dobroćudnosti i mirnoće, a sposobna je izgledati drugačije svaki put kada je vidite. Može imati neobična ili čudna stopala koja su joj i najranjivija točka tijela zbog čega ih treba posebno paziti. Obično vrlo duga i svilenkasta kosa njen je ponos i ljudi je često mole da se ne šiša.

Stil

Zbog njene eteričnosti i ljubavi prema lepršavim stvarima koje je ne sputavaju, ali i pripadnosti grupi vodenih horoskopskih znakova, ženi Ribi tepa se da je poput morske sirene. U njenom ormaru prevladava odjeća od mekih i prozračnih materijala kao što su organdij, pamuk, til i svila, nosi samo ono u čemu se osjeća udobno i gotovo ju je nemoguće vidjeti u previše strukturiranoj i ozbiljnoj odjeći.

Ono u čemu voli pretjerivati su modni detalji, a njeni su favoriti ukrasi od bisernih školjkica te sve što ima šljokice, svjetluca se i sjaji. Obožava nakit koji se nosi na neuobičajenim mjestima poput ukrasa za nogu, prstena za nožne prste i neklasičnih ukrasa za kosu. Savršeno joj pristaju sve boje mora – plava, zelena, tirkizna… Fanatična je prema cipelama koje nerijetko i skuplja. Većina Riba ima prekrasnu kosu te im stoje razne vrste frizura i boja kose.

Više od odjeće voli kupovati kozmetičke proizvode za njegu i higijenu, besprijekorno je upoznata s ponudom u trgovinama zbog čega će uvijek znati dati savjet drugima što da si kupe za ugađanje u kupaonici. Njena najdraža mjesta za kupovinu su netradicionalne, new age trgovine te mjesta s egzotičnim i eklektičnim stvarima pa nije rijetkost vidjeti je kako kupuje na sajmovima. Kad je u šopingu, voli čeprkati po stvarima i sve pregledati s ciljem da pronađe nešto neobično i originalno.

Zapravo voli stil kakva je i ona sama – lišen grubosti i strogoće.

Ovijena svojom eteričnošću, žena Riba često uopće nije svjesna – koliko je zapravo privlačna.

zadovoljna.hr

Stranice: 1 2