Veliki horoskop za 2019. godinu- RAK, LAV, DEVICA- Jedan znak će pronaći LJUBAV O KOJOJ DUGO SANJA

Veliki horoskop za 2019. godinu- RAK, LAV, DEVICA- Jedan znak će pronaći LJUBAV O KOJOJ DUGO SANJA

2. siječnja 2019. 0 By Admin 1

RAK

Ne dajte strahovima da vas zaustave

Ocjena godine 4

Ljubav i odnosi: Vaši odnosi prolaze kroz veliku prekretnicu. Najavu tih promjena mogli ste već osjetiti u protekloj godini. Ako ste tada započeli novu vezu, sada je potrebno vidjeti je li ona održiva, odnosno kako ju učiniti stabilnom. Za početak, dobro je osvijestiti vlastite strahove – strah od izdaje ili napuštanja – zbog kojih biste se ponekad mogli ponašati nerazumno i odbijati partnera. Postanite svjesni kako vaše ponašanje utječe na drugu stranu i na vaš odnos. To vrijedi i za one u dugim vezama i brakovima. Potrebno je vezu izbaviti iz monotonije i rutine, dati joj nove sadržaje, probuditi uspavanu seksualnost. Bit će ovo i godina novih početaka, a veze će karakterizirati veća razlika u godinama.

 

Sreća u ljubavi: Najsretniji mjesec za ljubav je srpanj, kada ćete se osjećati voljeno i voljeti. No bit će i nekih velikih prekretnica. Ništa manje uzbudljiv neće biti niti lipanj koji donosi buđenje strasti i prilike za putovanja te nova poznanstva.

 

Posao i novac: Očekuje vas širenje, oplođivanje novih ideja, čak i nove ponude za suradnju. Iskoristite prilike koje vam se nude kroz iduću godinu. Možete poboljšati uvjete rada, više zarađivati, ostvariti ugodnije odnose s kolegama na poslu ili privući nove klijente. Neke dobre prilike mogle bi doći iz inozemstva ili kroz inozemnu suradnju. Jako je važno da se razvijate i kao osoba i kroz posao koji radite. Poslodavci će to primijetiti i dati vam više prilika za napredak i dokazivanje. U prilici ste i riješiti neke financijske probleme iz prošlosti te se osloboditi nekih tereta koji vas prate već duže vrijeme. Pred vama je novi početak!

 

Sreća u poslu: U lipnju ćete biti poslovno najučinkovitiji. Radit ćete puno, no što ćete više ljudi upoznavati, to je veća šansa da vam neko ponudi bolji posao ili dobro plaćenu suradnju. Promovirajte sebe i svoj rad!

 

Zdravlje i forma: U zdravstvenom smislu godina će biti promjenjiva. Pijte više kalcija, redovito vježbajte, provjeravajte zdravlje svojih kostiju, zuba, vida. Umor i iscrpljenost dolaze iz preopterećenog uma.

 

Oprez! U siječnju ćete biti posebno osjetljivi i skloni iracionalnim reakcijama. Posebno je osjetljivo polje odnosa s drugima i posla. Pripazite na zdravlje. U travnju si priuštite više odmora i ne dajte nekim ljudima da vam crpe energiju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3